Bebeğim uyanmiyor

1 hafta once dogum yaptim. Bebegim uyanmadigi icin besleyemiyorum sagip biberona koyuyorum onu da zorla iciyor. Ayaklarini ellerini mincirsam yine kalkmiyor. Tavsiyeleriniz var mi. Artik biberona alisacak diyede korkuyorum

Sarılık varmı acaba bebekte

Vardi tedavi aldi bugun geldi eve. Sariligi hafif doktor yukselmez dedi

Sariliktan dolayı midir

Benim kız da uykuya çok düşkün emerken bile yarı da uyuya kalıyor sarılık falan da yok çok şükür gayet iyi mama da veriyorum emiyor da mama vericegim zaman yarıya kadar içiriyorum ağlaması duruyor sakinliyor baktım uyuyor altını açıyorum hem uykusu dağılıyor hemde hareket ediyor altını temizliyip kalan mamayı içiriyorum bu şekilde tam beslenmiş oluyor

Sarılık yüzünden bunu bende yaşadım 2 aylık olduk uzayan sarılık denildi daha yeni 10 un altına düştü. İlk zamamlar hep uyuyordu yapmadığım şey kalmıyordu uyandırmak için memedeyken burnuyla çenesi ile oynayın elini yüzünü silin ıslak pamukla yada Müslin ağız silme mendiliyle falan. Altını açın uyanması için zor oluyor sizin sürekli çabalamanız lazım yenidoğan döneminde çoğu bebek böyle

sarılık olan bebek devamli uyur derler hep ondan sordum kuzu

Sariliktan dolayi emzirmen gerek emzirmezsen sariligi ilerler altini ac ayak altina vur biliyorum cok uzuluyo insan ama bunu onun iyiligi icin yapmak zorundasin 2 veya 3 saatte bir emzirmen gerek şekeri düşuyor bebegin

Sekeri duştukçe halsizleşir bilgin olsun o yuzden uyanmiyordur uyandirmaya calis

Birkac saniye gozunu aciyor geri uyuyor napacagimi sasirdim artik

Kulak memesini okşayarak veya ayak topuğuna dokunarak uyandırmayı dene beslemen gerekiyor 2 saatte bir uyandırararak.Kan şekeri düşüklüğü yaşayabilir bebeğin veya sarılık yine tekrarlayabilir beslenememeye bağlı.Dış ortama alışamadığı için sürekli uyku halinde bebeğin

Emzirirken de üzeri çok kalın kıyafetle olmasın sıcakladığı için bebek mayışıp uyumaya meyilli olabiliyor gerekirse sadece bezle kalsın evin içi sıcaksa ya da emzirirken sürekli uyuyup kalıyor uyanmıyorsa parça parça kıyafetlerini çıkarıp uyanmasını sağlayabilirsiniz