Bebeğim sürekli kusuyor normal mi?

Bebeğim 1 ay 10 günlük. Sürekli olarak kusuyor dünden beri. Kusmuğu süt şeklinde ama biraz daha kıvamlı. Üşüttü de mi kusuyor bi bilgim yok. Ne yapmalıyım lutfen yardimci olurmusunuz :pensive:

Süt kesiği gibi mi kusmuğu

Bebek reflüsüü olabilir mi

Hayır kıvamlı yani akışkan şekilde

Hiç bir bilgim yok :roll_eyes:

@Bayannur58 merhaba​:cherry_blossom: Üşütme, reflü, alerji gibi birçok neden kusmaya yol açabilir. Sürekli kusma bebeklerde dehidrasyona neden olabilir. Doğru teşhis için bir uzmana danışmak önemlidir.

1 Beğeni

Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Kokuyorsa usutmustir canim

1 Beğeni

Merhaba mutlaka doktora baktırın ilk bebeğimde olmuştu 20 günlüktü süte karşı alerjisi çıkmıştı… İnşallah bebişinizde bir sorun yoktur sağlıkla büyüsün :palms_up_together::innocent:

1 Beğeni

Kokusu yok şükür

Merhaba, teşekkür ederim inşâAllah sorun çıkmaz. Hepimizin evlatları sağlıkla büyüsün, Allah razı olsun :blush::cherry_blossom:

Gazını alıyormusun peki her emzirmeden sonra veya emzirme aralarında gazı varsa ondanda kusabilir ve emdikten sonra 15 20 dakika kucağında tut öyle yatır hemen yatağına yatırms

1 Beğeni

Her emzirme sonrasi memede uyusa bile gazini cikarmaya özen gösteriyorum, memeden diger memeye gececekse yine gazını alıyorum. Ama emzirdikten hemen sonra yaptırıyorum ondan mi acaba yazdiginiz gibi :roll_eyes:

Evet emzirdikten sonra hemen yatırmayın öyle deneyin bide en fazla 15 dakika kucakta dik tutun bakalım yine kusacak mı

1 Beğeni

Teşekkür ederim öneriniz için, deniycem :cherry_blossom: