Bebeğim 1 ay 10 günlük. Sürekli olarak kusuyor dünden beri. Kusmuğu süt şeklinde ama biraz daha kıvamlı. Üşüttü de mi kusuyor bi bilgim yok. Ne yapmalıyım lutfen yardimci olurmusunuz
Süt kesiği gibi mi kusmuğu
Bebek reflüsüü olabilir mi
Hayır kıvamlı yani akışkan şekilde
Hiç bir bilgim yok
@Bayannur58 merhaba Üşütme, reflü, alerji gibi birçok neden kusmaya yol açabilir. Sürekli kusma bebeklerde dehidrasyona neden olabilir. Doğru teşhis için bir uzmana danışmak önemlidir.
Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim
Kokuyorsa usutmustir canim
Merhaba mutlaka doktora baktırın ilk bebeğimde olmuştu 20 günlüktü süte karşı alerjisi çıkmıştı… İnşallah bebişinizde bir sorun yoktur sağlıkla büyüsün
Kokusu yok şükür
Merhaba, teşekkür ederim inşâAllah sorun çıkmaz. Hepimizin evlatları sağlıkla büyüsün, Allah razı olsun
Gazını alıyormusun peki her emzirmeden sonra veya emzirme aralarında gazı varsa ondanda kusabilir ve emdikten sonra 15 20 dakika kucağında tut öyle yatır hemen yatağına yatırms
Her emzirme sonrasi memede uyusa bile gazini cikarmaya özen gösteriyorum, memeden diger memeye gececekse yine gazını alıyorum. Ama emzirdikten hemen sonra yaptırıyorum ondan mi acaba yazdiginiz gibi
Evet emzirdikten sonra hemen yatırmayın öyle deneyin bide en fazla 15 dakika kucakta dik tutun bakalım yine kusacak mı
Teşekkür ederim öneriniz için, deniycem