Bebeğim meme almıyo

kızlar üç aylık bebeğim var gündüz mememi almakta zorlanıyor biberonla verdiğimde gayet güzel emiyor ama sonrasında memeyi vermeye çalıştıkça hırçınlaşıyor ne yapmam lazım var mı aranızda böyle olan biberon çok kullanmıyorum akşamları doymadığını düşündüğümde veriyorum bazen şu iki gündür de gündüz memeyi almıyor biberonla veriyorum nr yapmalıyım ya

4.aya yaklaştı ya o aylarda maalesef meme reddi oluyor . Farklı pozisyonlarda emzirmeyi dene . Ben o aylarda hep kucağımda ayakta emzirdim hey gidi :face_exhaling::face_exhaling::face_exhaling:

Bunu b3nde yaşadım. Çok sütlü biri değildim. Gögüs yumuşayıp tazyik azalınca çılgınlığı basıyodu. Çok gergin bi dönem oldu bana. Ama emzirmekten hiç vazgeçmedim. Sizinde öyle 3 ay çok erken bırakmak için. Ya sabır deyip sakinleştikçe denemenizi tavsiye ederim.

evet özellikte ayakta alıyo bazen oturunca almıyo

Allah kolaylık versin..

Benzer bir durumu ben de yaşadım. Biberonla beslemeye başladıktan sonra bazı bebekler memeyi reddedebiliyor. Süt akış hızı biberonda daha kolay olduğu için meme biraz uğraştırıyor onlara. Emzirmeden önce memeni biraz sağabilir, sütü akıtarak hazır hale getirebilirsin. Sakin ve loş bir ortamda, ten tene temasla emzirmeyi dene. Sabırlı ol, zamanla alışabilir. İstersen bir emzirme danışmanından da destek alabilirsin.