Bebeğim korkarak uyaniyor

Kizlar merhaba oğlusum 39 gunluk oldu bugün. Yalniz son 5 gunde boyle tam uyuyor sonra bağırarak uyaniyor anca koynumda sakinleşiyor sonra uyumakta cok zorlanıyor. Aşırı korkuyor. Bu durumda olan var mi?

1 Beğeni

Canım bilmiyorum ben hiç yaşamadım ama evde yüksek sesle bakara suresini dinleyin tavsiye ederim ben korktugumda cocuklarim olsun açıyoruz ve rahat bı uykuya dalıyoruz bakara suresi çok iyi geliyor

1 Beğeni

Ablamın çocuğu da korkuyordu böyle ağlayarak uyanıyordu bir anda muska yaptırdılar gerçekten de yararı oldu korkmuyor artık

1 Beğeni

Benim kardeşimde vardı bu durum, sonra bir imama muska yazdırdılar, ben meraktan açıp bakmıştım içinde ayetel kürsi yazıyordu​:smiling_face: onu yastığının içinde koymuşlardı bitti o korkma durumu. Bir de bağırıyordu ama bir türlü uyanmiyor ve çok zor sakinleşiyordu.

1 Beğeni

Atak döneminde de olabilir benimde kızım öyleydi. Bi süre yanında uyuyodum hep böyle sıçrayarak uyanıyodu beni görünce tekrar uykuya dalıyodu

1 Beğeni

Canim yattigi yere kuran koy

1 Beğeni

Ayetel kursi nas felak suresi falan yazılıyor zaten yoksa yalandan muska sakinleştirmez o bebeği

1 Beğeni

Sag olasin canim deneyeyim

Benimki de oyle canim yanimda uyuyor sadece

Benim oglan da oyle canim deneyeyin ayetel kürsiyi cok sag ol

Tamam canim sag olasin koyayim

Tamam canim olmazsa yazdirayim ben de yavrum dun sabah 8 den gece 2 ye kadar hic uyumadi korkudan​:disappointed_relieved:

Besmelesiz yatağına yatirmayin ben nazara da çok inanıyorum aynı şeyleri kardeşimde yaşamıştık biz sürekli nazar ayetleri okuyun birde yarım kumdak deneyebilirsiniz daha sakin uyuyolar o zman

1 Beğeni

Okuyorum surekli canim. Bi de yarim kundak deneyeyim

1 Beğeni

Kendi gusül abdestinize de dikkat edin . Arkadaşların yazdığına ek olarak diyorum . Din kültürü öğretmeniyim bir meslektaşımın oğlu da bu şekilde korkarak uyanmalar oluyordu bir hoca ile görüştük arkadaşımın abdestinde sorun olduğunu dedi . Kulağınızda küpe vs. Varsa banyoda o noktaya su gelmesine de dikkat edin . Sonrasında geçti bu durum . Çocukların günahsız oluşu vs. Enerji algılama kapasiteleri daha yüksek bu sebeple korkabiliyorlar . Siz yine de muhafazateyn dediğimiz surelere ek olarak kendi dikkat etmeniz gerekenlere de ayrı özen gösterin. Tavsiye olarak demek istedim

1 Beğeni

Canim dikkat ediyorum her kucağıma alışimda birakışimda besmele çekiyorum. 2 gundur benle uyuyor sukur korkması kesildi

1 Beğeni

Şükür maşallah . İnşallah hep öyle devam eder . Yine benden size dostane bir tavsiyeydi.:heart:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım benim. Allah razı olsun

1 Beğeni

Euzu besele ve ayrtel kursi nas felak dualari ac canim iyi gelir inslah ben her gece aciyorum zaten uykuda yokya ve kuran oldun odada biri besikte diyeri dolapta

Koydum canim Kuran kendim de her gun okuyarak uyutuyorum ama korkuyor yine de. Yanımda yatiyor anca o zaman sakinleşti