Bebeğim huzursuz

Kızlar merhaba bebeğim 33 günlük oldu son 3 gündür inanılmaz derecede ağlama krizleri var hiçbir ağrı sızısı yok gazını da çok güzel çıkartıyor sürekli memede olmak istiyor bir süre sonra ondanda sıkılıp ağlıyor sizce neden böyle sebebi ne olabilir :frowning:

3 Beğeni

Atak dönemine girmiş olabilir. Sebepsiz ağlamalar atak dönemlerinde görülebiliyor. İlk 3 aylık dönemde bebekler anne karnına dönme ihtiyacı hissedip yine böyle tepkilere girebiliyorlar. Başka bir sıkıntısı yoksa az sabredip dayanmanız gerekiyor @Pinar

3 Beğeni

Biz de böyleyiz. Sabah 9’da bir uyandı altıni değiştirdim. Emzirdim. Sohbet ettim uykuya yatırdım uyumadı kucagımda pış pış yaptım beyaz gürültü dinlettim biraz sakinledi. Ama saat 14’e kadar uyumadı. Alt değiş, emzir, pış pışla döngüsünde kaldık.

1. Hafta atağına girdik. Sadece kucak istiyor. Meme konusunda uyumak istiyor.
4 Beğeni

Aynı durumdayız bizde de akşamları başlıyor bu huylar umarım kalıcı değildir

3 Beğeni

İnşallah öyledir :slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Arkadaşlarımın bebeklerine bakıyorum büyükçe geçmiş. Hafif serin bir ortam da uykuya geçmesine kolaylık sağlıyor. YouTube’dan 8 saatlik beyaz gürültü açtım gece gündüz dinliyoruz. Normqlde memede uyutup beşiğine koyuyorum. Bugün artık yanima yatırdım sarıldım öyle uyudu.

Kafamın içinde Gunay’ın ağlama sesi ve benim pşh pışh diyişlerimi duyuyorum.

O da bizi üzdüğünün farkında değil. Karakterini oluşturmaya dunyaya uyum sağlamaya çalışıyor. Elimden geldiğince sakinliğimi koruyorum. Her seferinde kendime farkinda değil bilmiyor diyorum bu beni dinginliyor.

2 Beğeni

Bende terasa çıkarıyorum sanırım ev çok sıcak geliyor bunalıyor ama orada huzurlu şekilde uyuyor. 2 gündür sakindi ama bugün yine geldi o ağlama krizi yaklaşık iki saat sürdü en sonunda eşimle beraber yıkadık ve uyudu. Bu durum beni çok huzursuz ediyor acaba hasta mı acaba bir yerimi ağrıyor diye düşünmekten çok stres oluyorum :slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Daha az önce 15 dk ara ile uyanıp ağladı. Eşim hemen sütün mü? Dedi. Çok kızdım. Sen de sakın sütüne laf söyletme.

Atak haftaları hala bitmedi galiba. Şuan uyudu üstelik hava harika esiyor. Zaman zaman biz de korkuyoruz acaba biz mi güzel bakamıyoruz dediğimiz de oldu. Daha nasıl güzel bakabiliriz ki? Bizim de kapasitemiz bu kadar? Bakalım bu hafta da bitsin atak haftasının bittiğinden emin olalım gerekirse doktora götürürüz

2 Beğeni

İlk 6 ay bağırsak florası oturana kadar sebepsiz ağlamalar oluyor. iki oğlumda çok çektim öyleki ne kadar bilsem de atladığım birşey mi var acaba diye kaç defa adı sanı duyulmuş Dr götürdüm ekonomik olarak batırdılar beni​:smiling_face: Yavaş yavaş bebek ortama anneye dünyaya yediğine yatağına adapte oluyor. sabredin inşallah o zamanlar göz açıp kapatınca ya kadar gelecek.Sonra bu çocuk niye bu kadar uzun yatıyor acaba birşey mi oldu deyip deyip uyandırmaya çalışacaksınız uyanmasını dört gözle bekleyeceksiniz az kaldı inşallah :palms_up_together:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ağzınızdan bal damlıyor teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni