Kızlar bebeğim dünden beridir hiç hareket etmedi yani ben hissetmedm uyurken etti mi bilmiyorum çok endişeliyim normal mi 29 hft gebeyim
Çikolata kahve tüketip sola uzan bakalım
Hepsini yaptm çikolata yedim tatlı yedim uzandım ama tık yok
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu haftalarda böyle hareketsizlik oluyor bebişlerde sanki uyuyordur belki .
İnşallah öyledir
Karninizla hafiften sallama yaparak uyuyorsa uyandirabilirsiniz her hareketsizlik kötü bişey mi derseniz gorumcemin 9 aylık hamilelikte toplasan 50 kere oynamistir anca günlerce oynamadigi olurdu ama yinede ne yapsanız da oynamıyorsa bı doktora görünün ne olur ne olmaz…rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin yavrunuza
Teşekkür ederim biraz rahatlattnz olmadı öyle yaparım
Benim de bir keresinde öyle olmuştu çok korkmuştum doktora gittim arkasını dönmüş o yüzden hissetmezsin dedi ama yinede tedbirli olmak lazım bi acile gidin
Uyuyor olabilir bizim kız da beni korkuttu dün kalkıp gidiyordum doktora çikolata yedim muz yedim sırt üstü uzandım ara ara dokundum seslenerek tekme attı rahat ettim valla
Teşekkür ederim
Çok tatlı
Ne yaptı hareketlenme varmi
Gece babası biraz konuşunca karnımın altında genital e doğru tekmelerini hissettim pozisyon u baya farklı herhalde anlam veremiyorum
Hiç ordan hissettiniz mi
Ben de çoğu kez genitalde hissediyorum. Sanki orada tepiniyor gibi oluyor
Normal o zaman şaşırdım
Hissettim tabiki ayakları yukardayken elleriyle oradan hatrketi gidiklar gibi oluyo
Normal o zaman
Gayet normal sürekli hareket halinde olgugu için farklı bölgelerde hissedebilirsin