Bebeğim hareket etmiyor yaşayan var mı

Kızlar bebeğim dünden beridir hiç hareket etmedi yani ben hissetmedm uyurken etti mi bilmiyorum çok endişeliyim normal mi 29 hft gebeyim :smiling_face_with_tear:

1 Like

Çikolata kahve tüketip sola uzan bakalım :smiling_face:

Hepsini yaptm çikolata yedim tatlı yedim uzandım ama tık yok

Yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu haftalarda böyle hareketsizlik oluyor bebişlerde sanki :smiling_face: uyuyordur belki .

İnşallah öyledir :sob::sob:

Karninizla hafiften sallama yaparak uyuyorsa uyandirabilirsiniz her hareketsizlik kötü bişey mi derseniz gorumcemin 9 aylık hamilelikte toplasan 50 kere oynamistir anca günlerce oynamadigi olurdu ama yinede ne yapsanız da oynamıyorsa bı doktora görünün ne olur ne olmaz…rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin yavrunuza​:smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim biraz rahatlattnz olmadı öyle yaparım :bouquet:

1 Like

Benim de bir keresinde öyle olmuştu çok korkmuştum doktora gittim arkasını dönmüş o yüzden hissetmezsin dedi ama yinede tedbirli olmak lazım bi acile gidin

Uyuyor olabilir bizim kız da beni korkuttu dün kalkıp gidiyordum doktora çikolata yedim muz yedim sırt üstü uzandım ara ara dokundum seslenerek tekme attı rahat ettim valla

Teşekkür ederim :purple_heart:

Çok tatlı :smile:

Ne yaptı hareketlenme varmi

Gece babası biraz konuşunca karnımın altında genital e doğru tekmelerini hissettim pozisyon u baya farklı herhalde anlam veremiyorum

1 Like

Hiç ordan hissettiniz mi

Ben de çoğu kez genitalde hissediyorum. Sanki orada tepiniyor gibi oluyor :blush:

1 Like

Normal o zaman şaşırdım

Hissettim tabiki ayakları yukardayken elleriyle oradan hatrketi gidiklar gibi oluyo

1 Like

Normal o zaman

Gayet normal sürekli hareket halinde olgugu için farklı bölgelerde hissedebilirsin

1 Like