Bebeğim hala başı aşağı dönmedi

Artık 35 haftadayım başı aşağı daha dönmedi. 2 haftam var dönmesi için. Eğer dönmezse sezeryan ola bilirim. Bu normalmi? Sizde döndümü?:confused:

Bazen bebekler dönmeyebiliyor açıkçası 35’ten sonra dönmesi de çok zor diye biliyorum ama Kafana takma benim abimin eşinin de dönmedi sezeryan oldu yani korkulacak ya da problem olacak bir şey değil merak etme

38e kadar bekle… doğum sancısı geldiğinde doneni gördüm ben. Bol yürüyüş yap ve sıvı tuket… ben 36dayken baş geliş dediler…

Doktorum 35de dönmedi diye sezeryan prosedürü hazırlayalım dedi ama ben kabuk etmedim 1 hafta sonra baş geliş dediler

Türkiyede sistem biraz farklı galiba. Yurtdışındayım, arkadaşın iki bebeğide ters gelmiş ve bebekleri dışarıdan elle ile çevirip normal doğum gerçekleştirmişler. Bikaç nette videoda gördüm çok şaşırmıştım. İnşallah hayırlısı ile sezeryana gerek kalmadan bebeğiniz doğru konumu alır.

35+1 im hâlâ dönmedi niyeti de yok :woman_shrugging:t2:

Aynen​:confused: öyle

Suyu azmış okadar beklemek riskli olur dediler

Havuç suyu iç bolca

@Zarifebeşir evet genel itibariyle dönmüş olması gerekliydi ama hiç belli olmaz yine de. Tabi ki normal doğum en iyisi ama Siz iyi olun bebeğiniz iyi olsun da varsın sezaryen olsun Rabbim başka sıkıntılardan korusun :palms_up_together:t2::two_hearts:

Evet benim de kuzenlerim yurt dışında onlar da öyle dedi çok sezeryan yapılmıyormus burda en ufak şeyde sezeryan oluyor

35+5teyim son kontrolumde benimde bebegim donmemisti. Suyu iyi oldugu icin 37ye kadar donme ihtimali var dedi doktorum. Umarim doner

Şuan 35+2 yim haftaya 36+4 te randevum var sizce verir mi gün yoksa kaçıncı haftaya kadar bekletir

Bence 38 bekler

Doktorum 38 de alıyormuş ama bakalım gidince belli olacak hâlâ makat gelişli hiç değişmedi yeri

Aynı şeyi yaşıyoruz galiba

Sizinde mi öyle aslında dönüyor ama yine eski hâlini haliyor değişmesini de istemiyorum açıkçası

Bir tane sayfada gordum pilates hocasaydi galiba bebegin basi donmediginde yere iki yastik koymus belinin altına bide kafasina popoyu havaya kaldircak sekilde ustune yatmıştı onu dene istersen

30.haftadan beri makat gelişli acaba haftaya kadar döner mi

Makat gelisli nasil oluyor. Yani bebegin poposu vajinaya mi donuk.