Kızlar 4 günlük bebeğimi doğduğu günden beri gece uyandırıp emziremiyorum sütüm var emebiliyorda ama uykusundan uyanıp emmiyor zorla uyandırmayı denedim kaç kez ama azıcık emip geri uyuyor çok zorlarsam kusuyor bu iki saatte bir emzirme olayı her bebekte geçerli mi acaba benimki sadece kendi uyandığında emiyor o da önceki emzirmede tamamen doyduysa 3-3.5 saat falan sürüyor
1 Beğeni
Bir an kendimi gördüm sanki sarılık olma riski yüksek biz de ilk 3 saate bir uyandırmaya kalktık ama sarılığı yükseldi sarılik oluncada hiç kalkmadı bu sefer 1 saate bir uyandırmaya çalıştım 40 dakika falan uyuyordum ben geceleri sütün yetiyorsa yinede günlük 10ml mama verebilirsin daha çabuk atlatır 4 günlük için 3 veya 3.5 saat fazla uyuması bizimki 2 aylık olacak yeni yeni 3 saatte bir emziriyorum
1 Beğeni
Üzerini çıkarıp pamuklu ıslak bir bezle hafif hafif vücudunda gezdirebilirsin altını açıp sıcak suda yıkayabilirsin poposunu (ben öyle yapıyorum hala) topuğuna parmaklarınla sert bir şekilde vurabilirsin canı acıycak diye düşünme sarılık olmasından iyidir
Burnunu sık uyandır acır diye düşünme sarılık olur