Bebeğim gece kıvranmaktan uyuyamıyor

Siiznde gazlı bir bebeğinşz varmı gazdan kıvrandıkça içim gidiyor bioagaia ve nurse damlası kullanıyorum ama gece sabaha karşı 1 saat kıvranıyor

Ben gaz damlalarinin normalden daha cok sanci yaptigini farkedip biraktim. Ayagini ve karnini sicak tut bebegin. Owli tulumlar var mevsime gore alin ben ondan fayda gordum. Bir de emiyorsa siz yediginize cok dikkat edin mesela kimyon tuketin sizin gaziniz olmadikca bebeginiz de rahat eder. Mama yiyorsa mamanin sicakligina dikkat edin. Onlar da gaz yapiyor. Ama ozellikle o adini verdiginiz damla cok daha fazla etkilemisti birakinca bebegim rahat etmisti.

Battaniye örtüyorum artık üstüne ayakları da çoraplı. Gaz damlası cidden sancı yapar mı :face_holding_back_tears: bi anda bırakayım mı

Mama ne sicak ne soguk olacak demi peki bu mamayi nasil saklamaliyiz buzdolabina koysakmo benim evim cok sicak @Annesi

Bendede ayni oluyor rutin yapiyordu baslayinca sanki daha cok agliyor dun gece mesela cok agladi yani soyle dusunsek karninda bagirsaklarinda bisey yok kuru kuruya cikartmaya calisiyor.yada az ver benim 6 damlaydi. 3 verdigim halde oyle bugun hic vermiycem bkayim 16 gunluj benimde d vitaminide iki damla veriyirum uc damlaydi @Güzelgünler14

Mamalar anlık yapılıyor ki :roll_eyes: dolapta saklayacağın toz hali falan mı ?

Aynen oz kutuda oluyorya anbajini aciyoruz gunluk yapiyoruz o kutuyu nerde sakliyirsunuZ ustunde dolapta saklamayin diyor @Gozde

Valla ben henüz doğurmadım. 31 haftalığım ama herkes normal mutfak dolabı çekmece vs içlerine koyuyor toz zaten bişi olmaz ki

Tozda sonucta mama arastriyorum bakalim

Ben ogluma mama veriyorum normal disarda sakliyorum

Ben çözümğ nasıl buldum biliyomusun. Uyanma saatine doğeu sıcak su torbası koy kendi kendne yapıyo