Bebeğim emmiyor

Kızlar 5 gün önce doğum yaptım bebeğim emmiyor ağlamaktan sesi kısıldı artık lütfen bi çözümü olan söylesin kendimi çok çaresiz hissediyorum elimden bişey gelmiyor bebeğim doğumdan sonra 5 gün içinde 400 gram verdi böyle giderse açlıktan ölecek çocuk cevaplarınızı bekliyorum

1 Beğeni

Acliktan agliyordur. Doktora goturup mama takviyesine baslayabilirsiniz. Ama sesi kisilma durumu vs bilemedim. Süt durumunuz nasil . Belki kolik bebektir falan bilemezsiniz doktora goturmekte fayda var

1 Beğeni

Bazen memeyi emiyor günde 1 falan sorunsuz emiyor bazen de memeyi tutuyor ama emmiyor hastaneye götürdüm sütün var emzir alışır dediler memeyi tutması için ne yapabilirim

1 Beğeni

Soyle bebekler agladigi zaman vs direk meme tutmazmiş once sakinlestirmek sonra memeyi tutturmak gerekiyormus. Bide onunla konusun anlamiyor falan demeyin anliyorlar. Muzik veya sure ne ile rahatlarsa onu acip oyle emzirebilirsiniz. Sakin bir ortamda veya loş isikta. Genelde bunlar onerilir. Ama ciddi kilo kaybi var dikkat edin sarilik vs olmasin kontrol altinda olun surekli

1 Beğeni

İnşallah sarılık olmaz konuşuyorum sakinleştirmeye çalışıyorum ama ağlamaktan terliyor sonra uyuyor gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum

1 Beğeni

Hurmayı bebeğin ağzının içinde mi çeviricem

Peygamber hurması dediğiniz bildiğimiz hurmalardan değil mi

Ha tmm internetten baktım şimdi çok teşekkür ederim mutlaka denicem

1 Beğeni

İnşallah dediğiniz gibi olur memeyi tutar

1 Beğeni

Mama verince ne oluyor ben anlamiyorum neden o kadar ağlatiyorsunuz … @Acemianne1

1 Beğeni

Bana cevaben mi yazdiniz yanlislik mi oldu. Ben mama verilmesine karsi degilim

Canım büyük ihtimalle göğüs ucun yok ve bebek tutamiyor tutamadikca sinirleniyor ağlıyor eczanelerde slikon gogus ucu var onu göğüsüne takip o şekilde deneyebilirsin ya da küçük el pompası var onunla göğüsünün ucunu pompaliyip çıkara bilirsin göğüsünün ucu çıkarsa daha rahat tutar

Canım sağıp vermeyi dene silikon göğüs ucuyla dene gerekirse mama ver aç kalmasın bende 26 gün önce doğum yaptım inan daha 3 gün oluyor göğüsumu tutali oda silikon göğüs ucu ile ben mama kullanıyorum hem kilosu düşük doğdu hem erken doğdu doktoruim emzirsem de mama takviyesi yapmak zorunda olduğumu söyledi çünkü hastaneden eve geldik iki gün sonra çocuk sarılık oldu mama takviyesi ile aç kalmayıp atlattı

Ben mama vermeyi de denedim çok az yedi hepsini kustu hemşire göğüs ucuma da baktı gayet iyi dedi sütüm de yeterli bebek bazen emiyor bazen de ne yapsam da emmiyor bebeğimi ağlatmak gibi bir amacım olsaydı çareyi burda aramazdım arkadaşım @merve55

Yarın pompa alıcam inşallah yararı olur teşekkür ederim

Dediğim gibi göğüs ucum iyi sorun memede değil kesinlikle