İyi akşamlar bebeğim üç ay 10 günlük dünden önce akşam sızlanıyordu gecede ağlayarak uyanıyordu. Sabah ağlaması devam edince doktora götürdük röntgen çektiler gaz sıkışması var diyerek lavman yaptılar. Bebeğim dünden beri beni az emmeye başladı memeye götürünce biraz emiyor ağlayarak geri kendini çekiyor. Tekrardan emmek istemiyor. İki gündür sadece geceleri 10 dk emiyor gündüzleri aç kalıyor. Eskisi gibi emmeyi bıraktı napmam lazım
3.4.aylarda boyle şeyler olabiliyor benim kizimda 4aylikken reddetmisti emmeyi ama daha cok küçük ve senin sütüne ihtiyaci var sütünü sagip kaşıkla verebilirsin ve tek basina sessiz bir ortamda emzirmeyi dene ben de cok ugrastim.ama cok şükür atlattik ve 25 ay emzirebildim
Bizde yasamıstık ayakta emzirmeyi denedim yani bir süre bu şekilde oldu sonra yeniden emmeye devam etmişti
Ne kadar sürmüştü
15 gün toplamda oyle hatırlıyorum
@Ayısıgı merhaba burası gebelik uygulaması olduğundan rica ediyoruz bebekle ilgili soruları #mucizebebek uygulamasından soralım
Burada iki üç çocuğu olan annelerde var onlar daha tecrübeli diye düşünüyorum. Bebek uygulamasının kullanıcısı az oradan çok yanıt veren yok.