Bebeğim düştü 2 . Düşük

Sabah 5 buçukta sancıya uyandım kanama başlamış pijamam kan dolmuş tuvalette peçeteye löp diye düştü bebek düşmüş dediler kürtaj diyorlar içeride parça kalmış ama yaşın genç kürtaj hamile kalmanı zorlaştırır içeriyi kazıyacaklar diyor

4 Beğeni

Cok gecmis olsun Allah sabir versin

2 Beğeni

Çok üzüldüm ya​:pensive:Allah sabır versin. Kaç yaşındasın ki? Benim teyzemler de 2kere falan kürtaj yaptırdı . Sonra yine çocukları oldu anlamış değilim​:woman_facepalming:

2 Beğeni

Bunu diyip de neden seni daha fazla üzüyorlar hangi hastane orası :rage:

Allah dayanma gücü versin :pleading_face:

2 Beğeni

Icerdeki parcalar bi yerden sonra zarar veriyo Vucudun onariyo taptaze oluyo. Inanma canim

2 Beğeni

Kurtajin hamile kalmayı zorlaştiracagini düşünüyorum bende düşük yaptım ama bana öyle birşey demediler öyle bir durum olsa doktorlar zaten kürtaj yapmazlar ya

2 Beğeni

Ben kurtaj oldum ayni senede iki kere hamile kaldim tekrar hamile kaldim hic belli olmaz

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun bence olumsuz düşünme doktorlar neden böyle söylüyorlar bilmiyorum aşırı sinirim bozuluyor benim. Ufacık bir risk varsa bile bunu büyük problem gibi söyleyip daha çok korkutuyorlar insanı. Bende de gebelikte şu olabilir bu olabilir deyip bir sürü korkuttu doktor beni çok stres yaptım önceden de düşük yaptığım için ama sonra toparladım kendimi gittim kontrole bir şey yokmuş. Yani bazen ufak ihtimaller çok büyüyebiliyor gözümüzde anlatım şeklinden dolayı. Bence bakış açısı ve olumlu düşünmek aşırı etkiliyor ben yaşayıp gördüm. Ben senin için de her şeyin iyi olacağını düşünüyorum inşallah. Daha çok bebek kaybı yaşayıp tekrar hamile olan pek çok insan var. Umutsuz düşünme stres yapma Rabbim inşallah yüzünüzü güldürür tekrar :palms_up_together::heart:

2 Beğeni

Bende kürtaj oldum arkadaşim kimyasal gebelikten kurtaj oldu parça yapişmiş diye ama 6 ay sonra tekrar hamile kaldi allahin bildiği bişey bu kulun yorumu vasifsizdir takma kafana bunu ama adetin başladiği gunden başla 7 gun boyunca sogan kürü iç o rahmini temizler yumurtaliklari duzenli çaliştirir gerisini allaha birak inşallah umduğun duan olur

2 Beğeni

Düşmüş de oda düşer yapma kürtaj bence doğal hakiki koyun yaği bide şima diyorlar ikisini al bir kaşik erit iç tek seferde varsa bişey düşer ben düşüklerimde öyle yaptım 3 tanede 4 yaptım ama bebek baya olmuştu karnından ondan kürtaj oldum

Kürtajı kimin yapacagi önemli, kajima işlemi dozunda olmalı, iyi bir doktornolduktan sonra sorun olmaz Allah’ın izniyle

21 mm parça kalmış içerde maalesef kürtaj oldum doktor dokuya asla zarar vermedik dedi sonuçlar çıkınca genelge göndercek bizi neden üst üste düşüyor diye doktorda öyle dedi mecbur kürtaj oldum

Çok geçmiş olsun…:sweat:

1 Beğeni

Çok üzgünüm canım Rabbim yardımcın olsun :pensive:

1 Beğeni

Tabiki arastirsinlar bu iyi bisey sende ona gore onlemini alirsin

1 Beğeni

Bende 6+4 ken bebek beslenemedigi için kalbi durdu kurtaj oldum 4 ayimda suan tekrar hamileyim 5+3 cok geçmiş olsun seni suan anlıyorum

1 Beğeni

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim amln inşallah :pray:

Çok üzüldüm :pleading_face:

Allah yardımcınız olsun :pray::heart:

Üzdünüz cok geçmiş olsun rabbim bir dahakine saglikli gebelik nasip eder inşallah size

1 Beğeni

Benimle aynisiniz şuan bende 5+3 sizin nasil geçiyo gebelik bulanti kusma agri vs bir sikinti varmi

1 Beğeni