Merhaba tekrar 35+5 bir Mayıs annesiyim. Kontrolden az evvel çıktım. Herşey yolunda çok şükür ama dönmemiş yine 9 gün sonrasına randevu verdi doktorum. Halen dönmemiş olursa sezeryan günü verecek. Normal doğum istiyorum, bu sebepten biraz üzdü bu durum. Benimle aynı durumda olanlarınızı psikolojik desteğe bekliyorum
üzülme bebeğin için hangisi uygunsa doktorun da onu yapar normal doğumsa normal sezeryansa sezeryan olursun çok takılma esas bebeğin sağlıklı olması önemli ben de sezeryan olucam belden omurgamdan iyneyle. Normal doğum yapamam dye
38 hafta doguluyor bebek ama 41 hafta en geçi,belki sende de oyledir.Ama Allah hayirlisi neyse onu kılar .merak etme
Bakalım inşallah gün sayan her gebe için hayırlısı nasılsa öyle gelir bebeklerimiz Allah başka dert vermesin
Ben de sizi merak ediyordum. Dün Mayıs annelerine yazdım.
Bebeği doğum kanalına yönlendiren egzersizleri denediniz mi?
Deneyeceğim araştırmam lazım Keşke olsa öyle bişey de döndürebilsem benim inatçı sıpayı
Evet ,amin
Ne bileyim zorlama bence.zorla guzellik olmaz ya hani,bebeği kendi istegi olmadan dondurursen dogusunda zorluk ceke bilirsin belki.onuncin bebege birak o kendi nasıl istiyor oyle yapsın
Esma Hanım şaka yaptı.