Bebeğim dönmüyor kızlar 🥴

Merhaba tekrar :upside_down_face: 35+5 bir Mayıs annesiyim. Kontrolden az evvel çıktım. Herşey yolunda çok şükür ama dönmemiş yine :smiling_face_with_tear: 9 gün sonrasına randevu verdi doktorum. Halen dönmemiş olursa sezeryan günü verecek. Normal doğum istiyorum, bu sebepten biraz üzdü bu durum. Benimle aynı durumda olanlarınızı psikolojik desteğe bekliyorum :smiling_face::heavy_heart_exclamation:

1 Beğeni

üzülme bebeğin için hangisi uygunsa doktorun da onu yapar normal doğumsa normal sezeryansa sezeryan olursun çok takılma esas bebeğin sağlıklı olması önemli​:pray: ben de sezeryan olucam belden omurgamdan iyneyle. Normal doğum yapamam dye

2 Beğeni

38 hafta doguluyor bebek ama 41 hafta en geçi,belki sende de oyledir.Ama Allah hayirlisi neyse onu kılar .merak etme

2 Beğeni

Bakalım inşallah gün sayan her gebe için hayırlısı nasılsa öyle gelir bebeklerimiz :palms_up_together:t2: Allah başka dert vermesin :smiling_face:

3 Beğeni

Ben de sizi merak ediyordum. Dün Mayıs annelerine yazdım.
Bebeği doğum kanalına yönlendiren egzersizleri denediniz mi?

1 Beğeni

Deneyeceğim araştırmam lazım :smiling_face: Keşke olsa öyle bişey de döndürebilsem benim inatçı sıpayı :sweat_smile:

1 Beğeni

Evet ,amin :pray::pray:

Ne bileyim zorlama bence.zorla guzellik olmaz ya hani,bebeği kendi istegi olmadan dondurursen dogusunda zorluk ceke bilirsin belki.onuncin bebege birak o kendi nasıl istiyor oyle yapsın

2 Beğeni

:sweat_smile: Esma Hanım şaka yaptı.

2 Beğeni