Bebeğim doğsa da .... yapsak

Çok teşekkür ederim ve sizede çok geçmiş olsun rabbim yavrularımızı korusun inşallah hepimize dayanma gücü versin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Akıntı bendede çok var ilk günden beri ama koku veya kaşıntı falan yoktu dün ağrılarım oldu direk doktora gittim muayene ederken kanama farkettik o yüzden düşük riski var dedi . Rabbim sizede sabır versin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

1 Beğeni

Amin tesekkur ederim arkadaşım :rose:
Tuvalete gitdiginde cok ıkınma. @Gulsen95

Öylemi bunu bilmiyordum bilgi için teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Doya doya sarılmak istiyorum daha sonra Mısır’a gideceğiz nasipse eşimin tarafı görmeye gelemeyecek gibi hem tatil yapmış oluruz hem onlarda görür torunlarını :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Kabzlık yaşiyormusun?
Doktorun niye demedi ıkınmamanı?
Bişey degil arkadaşım.
Dikkatli ol sende,bende çalışıyorum ama kabzlık başıma bela işte.

1 Beğeni

Yok çok şükür kabızlığım yok . Doktorda bi şey söylemdi ama bilgi aklımda bulunsun ne olur ne olmaz

3 Beğeni

Konu acilali çok olmuş :face_with_hand_over_mouth: bende dogsada hayirlisi ile kokusunu alsam sesini duysam sarılsam keşke diyorum​:face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts: Anaannesi benden daha çok merak edip bekliyor gözü görür inşallah sever torununu​:hibiscus::hibiscus::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together:

6 Beğeni

Aldığımız cici tutumları giydirsem patır patır bezleri kirletse emzirsem koklasam uyuyunca seyretsem :hatched_chick::see_no_evil::sweat_smile:

5 Beğeni

Ben; Bebeğim doğduğunda ablalarının tepkilerini merakla bekliyorum, ilk karşılaşmalarında nasıl davranacaklarını çok merak ediyorum.

Eşim; Bir an önce doğum vakti gelsinde benim duygusallığım,alınganlığım bitsin derdinde :smirk: daha lohusalık zamanı var :face_with_hand_over_mouth:

Hamileliğin tadını çıkarın kızlar :sweat_smile:

4 Beğeni

Lohusalık sendromunu anlatıyorum eşim diyor ki herkesin aynı olmaz şimdiden neden kötü düşünüyorsun :joy::joy:

5 Beğeni

Ben de sarılıp kokusunu içime çekmek istiyorum, ona sarılıp ağlamak istiyorum

4 Beğeni

Ay benimki de böyle, bir de ekstra şey diyor: Kendini psikolojik olarak etkileme. Halbu ki sadece olanları anlattım etkilediğim felan yok :smile:

3 Beğeni

Evet evet kötü şeyleri okuma duyma diyor ama olabilecek ihtimaller başımıza gelirse ne yapacağımızı bilelim diye sinyal veriyorum aslında ahahaha :joy: yoksa kimse kötü geçirmek istemez inşallah sakin huzurlu keyifli kolay geçer

3 Beğeni

Aynen öyle :smile: amin :palms_up_together:t4:

3 Beğeni

Esim:Bebek dogsada onume takip gezsem tatillere gitsek Bende: Alip koynuma Koysamda beraber uyusak onun kokusunda huzurunda

3 Beğeni

Canım benim rabbim annene şifa ve uzun ömürler versin . İçini ferah tut annen iyi olacak onun iöin bu dönemde en önemlisi motivasyon :heart_eyes:

2 Beğeni

Allah razı olsun canımsın :cherry_blossom: inşallah inşallah. Annem bebeğim için çok heyecanlı . Rabbim nice güzel günlerde annemi yanımızdan başımızdan eksik etmesin :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::palms_up_together::palms_up_together: Allah hickimseye sevdiklerinin acısını gostermesin :cherry_blossom::palms_up_together:

2 Beğeni

Uyurken başucuna geçip doya doya izlesem​:smiling_face_with_tear:

3 Beğeni