Çok teşekkür ederim ve sizede çok geçmiş olsun rabbim yavrularımızı korusun inşallah hepimize dayanma gücü versin ![]()
Akıntı bendede çok var ilk günden beri ama koku veya kaşıntı falan yoktu dün ağrılarım oldu direk doktora gittim muayene ederken kanama farkettik o yüzden düşük riski var dedi . Rabbim sizede sabır versin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Amin tesekkur ederim arkadaşım ![]()
Tuvalete gitdiginde cok ıkınma. @Gulsen95
Öylemi bunu bilmiyordum bilgi için teşekkür ederim ![]()
Doya doya sarılmak istiyorum daha sonra Mısır’a gideceğiz nasipse eşimin tarafı görmeye gelemeyecek gibi hem tatil yapmış oluruz hem onlarda görür torunlarını ![]()
Kabzlık yaşiyormusun?
Doktorun niye demedi ıkınmamanı?
Bişey degil arkadaşım.
Dikkatli ol sende,bende çalışıyorum ama kabzlık başıma bela işte.
Yok çok şükür kabızlığım yok . Doktorda bi şey söylemdi ama bilgi aklımda bulunsun ne olur ne olmaz
Konu acilali çok olmuş
bende dogsada hayirlisi ile kokusunu alsam sesini duysam sarılsam keşke diyorum![]()
Anaannesi benden daha çok merak edip bekliyor gözü görür inşallah sever torununu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aldığımız cici tutumları giydirsem patır patır bezleri kirletse emzirsem koklasam uyuyunca seyretsem ![]()
![]()
![]()
Ben; Bebeğim doğduğunda ablalarının tepkilerini merakla bekliyorum, ilk karşılaşmalarında nasıl davranacaklarını çok merak ediyorum.
Eşim; Bir an önce doğum vakti gelsinde benim duygusallığım,alınganlığım bitsin derdinde
daha lohusalık zamanı var ![]()
Hamileliğin tadını çıkarın kızlar ![]()
Lohusalık sendromunu anlatıyorum eşim diyor ki herkesin aynı olmaz şimdiden neden kötü düşünüyorsun ![]()
![]()
Ben de sarılıp kokusunu içime çekmek istiyorum, ona sarılıp ağlamak istiyorum
Ay benimki de böyle, bir de ekstra şey diyor: Kendini psikolojik olarak etkileme. Halbu ki sadece olanları anlattım etkilediğim felan yok ![]()
Evet evet kötü şeyleri okuma duyma diyor ama olabilecek ihtimaller başımıza gelirse ne yapacağımızı bilelim diye sinyal veriyorum aslında ahahaha
yoksa kimse kötü geçirmek istemez inşallah sakin huzurlu keyifli kolay geçer
Aynen öyle
amin ![]()
Esim:Bebek dogsada onume takip gezsem tatillere gitsek Bende: Alip koynuma Koysamda beraber uyusak onun kokusunda huzurunda
Canım benim rabbim annene şifa ve uzun ömürler versin .
İçini ferah tut annen iyi olacak onun iöin bu dönemde en önemlisi motivasyon ![]()
Allah razı olsun canımsın
inşallah inşallah. Annem bebeğim için çok heyecanlı . Rabbim nice güzel günlerde annemi yanımızdan başımızdan eksik etmesin ![]()
![]()
![]()
![]()
Allah hickimseye sevdiklerinin acısını gostermesin ![]()
![]()
Uyurken başucuna geçip doya doya izlesem![]()