Kızlar bebeğim 38+2’de ama doktora göre 39+4 kilosu da 3900gr vajinal doğurma şansım sizce yok mu kafası büyük dedi bu durum biraz üzdü başına böyle bir şey gelen var mı?
Annemin başına gelmiş bende 41 haftada 4 kilo doğmuşum normal doğum . Nasipten öte yol yok yani
Valah canım yengem 5 kilo çocuk normal doğum yaptı ama çok zor doğumu
Canım ben 2. gebeliğimde bebeğimi 4.125 Gr doğurdum normal doğum ile bir problem yaşamadım ama kafasının büyük olması sorun yaratır mı bilgim yok canım
bir arkadaşımın bebeğinin kafa çapı büyüktü, normal doğum yaptı elhamdülillah, bebiş şimdi 10 aylık kafası hala büyük
Bu gunlerde eskılerı dusun . Eskıden kafınlar nasıl dogruyordu . Agrı kesıcı bıle olmuyordu. Rabbım onun kolaylıgını verecektır belkı cok canın acıyacak ama kendını odakla normal dogma yapamasan bıle dene dırek sezeryan yaptırma ben de sezeryandan korkuyom benım bebek de 1 hafta onde gıdıyor benım bebege de kafa buyuk demıslerdı ama hala normal doguö istiyorum
Merhaba canım benimde bebeğimin kilosu senin gibi önde bende daha 38+0 ım doktor bebenin kafasının biraz büyük olduğunu ve boynunda sa kordonunun olduğunu söyledi bu gibi doğumlarda vajinal doğumda bebeğin omuzunda vs ufak zedelenmeler olabiliyormuş ben şu ana kadar hep vajinal doğum düşündüm ama yarın sezeryan için gün alacağım ve ilk doğumum şunu unutmayalım ki iki doğumda bir normal doğum şekildir sezeryan doğum yapmak bizi daha az anne yapmaz o yüzden sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle karar ver
Bende 40. haftada 4.200 normal doğum yapmıştım
Öyle elbette canım hangisi bebek ve bizim için hayırlısıysa o olsun inşallah sadece üzdü bu durum büyük olması sorun mu diye
Ay maşallah senim günün tamamlamış benim ki haftasına göre önce o yüzden sorun sanırım tansiyon da yüksek çıkıyor 13/14 gibi riskli
Risk taşıması üzüyor canım bilemiyorum ki artık hangisi iyi olacaksa diyorum
Ya bu duruma sevineyim mi üzüleyim mi?
Banada aynısını dediler 3 hafta önde kilosu çok sende kesin şeker var diyip yatırdılar hastaneye karin çevresi büyük dediler kafası büyük dediker böbreklerinde genişleme var dediler ve sonuc 3300 Gr doğdu hiç korkma drlara bakma sen beynini boşalt bebeğine odaklan akışına bırak normal yada sezeryan hangisi hayirliysa o olsun son günleriniz aynı bedende tadını çıkar
Annem erkek kardeşimi 5.5 kilo doğurmuş
Hayırlısı olur inşallah
Bu doktorlar üzüyorlar biz gebeleri bende şu an yatış verdiler hastanedeyim ne olacak bilmiyorum
Ay maşallah tosuncuk
Hangi hastanede siniz acaba
Neyle beslendiniz acaba benimde erken doğum riskim var ve bir an önce kilo alsın istiyorum ikizlerim
İnşallah sağlıcakla zamanında bebişlerinize kavuşursunuz Genel olarak muz ceviz kaşar peyniri benim en çok tükettiklerimdi