Hanımlar bir şey soracağım ben şuan 35 haftalık hamileyim. Ama bugün doktorum bebeğimin gelişiminin 38 haftalık olduğunu söyledi. 3 hafta önde gidiyor. Eğer doğumun erken olursa bebeğin ciğerleri gelişmeyebilir dedi. Kilosu 3200 gram. Aranızda böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
Kilosu baya iyi ama 3.hafta önde olması garip.geldi bana 35 te dogsa bile sorun olmaz bence
Yada doktor bilmiyordur
Son adet tarihini söyleyebilir misin sorun olmazsa
Banada garip geldi maalesef. Ciğerleri organları gelişmeyebilir dediğinde korktum açıkçası bu tarz bir durumda erken doğum olabiliyor mu acaba
Tabii 12 Eylül
Gebelik şekeriniz mi var
O zaman 32 gun kalmis doğuma
Açken şekerime baktılar ama yoktu ve bebeğin suyu fazla dediler
Evet takvime göre 32 gün kalmış olması lazım ama önde gidiyor olması erken doğuma sebebiyet verir mi sizce
Şeker yüklemesi yapılmadı mı ona da bakmaları lazımdı? Çocuğun böbreklerde sorun yok dimi? Ben de çok iri doğmuşum 4.5 kilo falan. O zamanlar böyle testler yok tabi. 40. Haftaya kadar beklemişler sarılık dışında bir problem yokmuş. 40a kadar beklersiniz bir sorun olmaz inşallah
Yok canım hic bisey olmaz allahin izniyle bebegin haftasi normal dogsada bisey olmaz ama ben inanıyorum vaktinde gelecek ![]()
37.de olabilir 38 de
Şeker yüklemesini kaçırdık maalesef yaptırmadık. Böbreklerinde de bir sorun yok çok şükür. İnşaAllah olmaz ya
Bende yaptirmadim bu testi korktuğum için
İnşaAllah ya çok teşekkür ederim ![]()
Siz şuan hamile misiniz yoksa doğum yaptınız mı
Rica ederim ne demek canm stres yapma kendini kasma keyfine bak
Bende 33 haftalık hamileyim
Allah’a emanet ettim hayırlısı ile gelsin artık ![]()