Bebeğim 3 hafta önde

Hanımlar bir şey soracağım ben şuan 35 haftalık hamileyim. Ama bugün doktorum bebeğimin gelişiminin 38 haftalık olduğunu söyledi. 3 hafta önde gidiyor. Eğer doğumun erken olursa bebeğin ciğerleri gelişmeyebilir dedi. Kilosu 3200 gram. Aranızda böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

2 Beğeni

Kilosu baya iyi ama 3.hafta önde olması garip.geldi bana 35 te dogsa bile sorun olmaz bence

1 Beğeni

Yada doktor bilmiyordur

1 Beğeni

Son adet tarihini söyleyebilir misin sorun olmazsa

1 Beğeni

Banada garip geldi maalesef. Ciğerleri organları gelişmeyebilir dediğinde korktum açıkçası bu tarz bir durumda erken doğum olabiliyor mu acaba

Tabii 12 Eylül

1 Beğeni

Gebelik şekeriniz mi var

2 Beğeni

O zaman 32 gun kalmis doğuma

1 Beğeni

Açken şekerime baktılar ama yoktu ve bebeğin suyu fazla dediler

Evet takvime göre 32 gün kalmış olması lazım ama önde gidiyor olması erken doğuma sebebiyet verir mi sizce

1 Beğeni

Şeker yüklemesi yapılmadı mı ona da bakmaları lazımdı? Çocuğun böbreklerde sorun yok dimi? Ben de çok iri doğmuşum 4.5 kilo falan. O zamanlar böyle testler yok tabi. 40. Haftaya kadar beklemişler sarılık dışında bir problem yokmuş. 40a kadar beklersiniz bir sorun olmaz inşallah

1 Beğeni

Yok canım hic bisey olmaz allahin izniyle bebegin haftasi normal dogsada bisey olmaz ama ben inanıyorum vaktinde gelecek :smiling_face:

1 Beğeni

37.de olabilir 38 de

1 Beğeni

Şeker yüklemesini kaçırdık maalesef yaptırmadık. Böbreklerinde de bir sorun yok çok şükür. İnşaAllah olmaz ya

1 Beğeni

Bende yaptirmadim bu testi korktuğum için

1 Beğeni

İnşaAllah ya çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Siz şuan hamile misiniz yoksa doğum yaptınız mı

1 Beğeni

Rica ederim ne demek canm stres yapma kendini kasma keyfine bak

1 Beğeni

Bende 33 haftalık hamileyim

1 Beğeni

Allah’a emanet ettim hayırlısı ile gelsin artık :smiling_face: