Bebegi sag tarafta hissetmekle cinsiyetin ilgisi var mi acaba erkek bebek sag da hareket eder agri yapar die duydum da bnmde sag da bi doktor kiza benziyor digeri erken henuz ikisinide benzer dedi suan 23 haftanin içindeyim gittgmde 16 haftafydm en son. Bebeği kız olup sürekli sagda hisseden var mı:)
Benim bebişim kız hep sağdan vuruyor 1 kez bile soldan vurduğunu görmedim
bide göbek çizgisi göbek deliğinin altındaysa üstüne çıkmamışsa kız çıkmışsa erkek diyolar ama benim üstünede çıktı ama cinsiyetimiz kızmış
Ben de hep alt tarafda hissettm ve sag da insaallah benim de kızdır:)
Rabbim gönlünüze göre sağlıklı olanı nasip etsin inşallah ![]()
Benim bebişte erkek 8.ayımdayım bi kez daha solda olduğunu görmedim hep sağ tarafımda ![]()
Benimki erkek sağda canım inan hiç alakası yok
Benimde bebisim erkek 33 haftaligim ve hep sağ tarafta![]()
Hem kız annesi hem erkek anneleri sag da hissettiğine göre cinsiyetle alakasi yok dmk ki:) Nenem sag da mi oynuo solda mi die sordu sagdaysa erkekdir dedi aklimda kaldi o
benim iki oglum var onlrida hep sag da hissetmstm ![]()
Amin sizin de tabi ki öncelik saglik 2 oğluş olnca kız olsn istio insan ama ![]()
Benimde 2 oğlum var kızım olur saniyorumdum ruyalar gördüm bi gittim supriz 3. Erkek ![]()
Kacinci haftada ogrendin ![]()
Kaynanama solda hissettiğimi söylediğimde hemen erkek o zaman demişti.(Kaynanamın 4 oğlu var.) Daha sonra 11. haftada doktor kıza benzediğini söyledi 17. Haftada da aynı doktor kesin erkek dedi
32. Haftadayız erkek diye gidiyoruz bakalm![]()
Bnm de nenem dedi sagdaysa erkekdir die 11 çocuğu var :)) kisiye göre değişen bsyse dmk ki ![]()
Bende aynı sizin gibi biliyorum tabi bu değişen bir durum her gebelik bir olmuyor