Bebeği Hissetmek🤭

Kizlar ilk gebeliğiniz kaçinci haftada bebeğinizi hissettiniz nasıl hissettiniz ben daha hisetmedim merak ediyorum nasıl bir duygu acaba :face_with_hand_over_mouth::hugs:

2 Beğeni

Ben 13 haftamda kelebek kanadı gibi hiss etdim.

Ama tam net olarak 16 haftamda hiss etmiştim.:blush:

1 Beğeni

İkisini de 16. haftada hissettim :blush:

1 Beğeni

Ben niye hissetmiyrm :roll_eyes:

2 Beğeni

Bn hisemedim daha

1 Beğeni

Düne kadar bende senin gibiydim çok meraklı çok heyecanlı dün 18. Haftanımızı tamamladık ve ilk dün hissettim Sabret​:smiling_face_with_three_hearts::rose:

2 Beğeni

Ya ne güzel bende yarın 18 girecem bekliyrm nasıl hisettin o anı anlatsana tabi istersen :hugs::wink:

1 Beğeni

Kişiden kişiye değişir :blush:

1 Beğeni

Herkeste farkl canım kimisi 20,25 haftasında hiss ediyor :blush:

2 Beğeni

Mısır patlaması gibiydi

2 Beğeni

Babasıyla konuşuyoduk telefonda uzanmıştım bi anda hafifce vurdu hemen elimi karnıma koydugumda daha da kuvvetli vurdu. Akşam eşim geldiginde ne kadar beklediysek vurmadı benim gibi inatçı galiba kendi bildigini okuyor​:joy::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni
  1. Haftada sanki kanat cirpisi gibiydi
2 Beğeni

İlk 20 de hissettim ben sonra yavaş yavaş kanat çırpma gibi oldu artık tekmeleri hissediyorum :palms_up_together::rose:

2 Beğeni

Hepinizin adına çok sevindim ne güzel bir duygu ile anlattınız rabbim bağişlasin hepimizin beklicez bakalım ne zmn burdayım diyecek :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth::heart_eyes:

2 Beğeni

14+5 im hissetmiyorum

2 Beğeni

Daha erken annesi :blush:

1 Beğeni

Bencede daha erken cnm ben 18 hala hissetmedim

Ben 20. Hafta sonunda hissettim, simdi 22+2 dun gece ilk defa disaridan gorduk tekmesini, oyle guzel bir duygu ki…ilk gunu karnimda bir hareket hissettim once gaz hareketi sandim ve 3-4 kere daha tekrarlaninca anladim ki gaz degil bu bizimki​:grin:

3 Beğeni
  1. Haftamdayim, yeni yeni hissetmeye başladım sağlık ocağında hemşire de öyle demişti canm
2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada:

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Çok farklı bir duygu değil mi ? :grin: