Merhaba Anne Adayları benim 27+2 haftalık ilk gebeliğimdir.Bu sabah karnımın bazı bölgelerinde sertlik hissettim bebek mi oluyor o dokunduğum yerler
Sol tarafımda sanki ayağına dokundum hissediliyor mu bebekler?
Ayağını bilmiyprum bn oule anlamadım daha ama başını anliyorum bir baskı yapiyor şişiriyor yavrum o kısmı resmen oksayinca da geri çekiyor hemen.bnimde. 34+4. Haftam
Evet sağ tarafım şişiyor
Biliyorum başı oradadır ayakları da solda
Okşayınca çekiyor bazen kendini hiperaktif bebeğim ![]()
Sağ Salim kucağımıza alalım insAllah ![]()
Ne kadar güzel bir duygu ![]()
inslalah sağ salim alalım kucağımıza vaktinde sağlıkla rabbim bütün bebekleri korusun 🩷🩷🩷![]()
Amin amin![]()
![]()
Benim hareket etmez gün içinde ama uyuma vakti geldim sanki çıkacak gibi durmaz hareket eder ben çok huylaniyorum bazende elim gubegime veriyorum kipraşıyor korkuyorum ![]()
Evet bizler hareket halindeyken onlar uyuyorlar biz dinlenmeye geçtik mi kıpır kıpırlar ama son haftalarda gündüzde hareketli oluyorlar sanırım benim minnosum maslalah durmuyor
🩷
İlk hareketi kaçıncı haftada hissetin
Ben kemiğini hissedebiliyorum, hatta dün gece elimle severken hareket edince kemiğini avucumun içinde hissettim. Çok güzel bir duyguydu
yani hissedilebilir, hangi pozisyonda ne yapacağı nasıl tekmeleyeceği bebişlere bağlı ![]()
Bende hissediyorum ayağını ama kafasını daha çok hissediyorum karnıma kafa atıyormuş gibi hissediyorum tek bir tarafa toplanıyor mesaneme tekme yiyorum ben genelde makat geliimiş şu an ayakları aşağıya sarkıkmış o yüzden daha çok mesane çalışıyor bebişim sabah hareketli olduğumuz için bebek sallanıyormuş uykusu gelip yatıyormuş biz dinlenirken de hareketimiz durduğu için uyanıyormuş
İlk kaçıncı haftada hissettiniz
Ilk hareketini 16.haftamın içinde hissettim
Bende 17 de hisetim
İkinizin de ilk gebelik mi?
Benim ilk gebeliğim
Bende 14+3 teyim bakalım ne zaman hissedicem ![]()
![]()
Benim ilk gebeliğim ![]()