Bebeği böyle olan var mı?

12 gunluk bebeğim meme emdigi zaman doydugunu anlamiyor illa biberona sağıp verdigimde doyuyor. Sütüm var ek gıda vermiyorum şimdilik .Hastahanede ilk 3 gun biberonla besledikleri icin öyle alıştığını düşünüyorum. Kendini yormak istemiyor gibi. Boyle olan var mı nasıl üstesinden geldiniz?

Bence biberon daha kolay geldiği süt meme onu zorluyor olabilir. Biberonu yavaş yavaş bırakmaya çalışın sütünüz varmış sağıp vermek yerine emsin sizi.

Çok küçük olduğu için sık sık emzirmek gerekiyor o yüzden doymuyorlar biberonda hızlıca geldiği için doyuyorlar emerken yoruluyor çünkü

Sol mememi almiyor yemiyor mecbur sağıyorum

Canım ilk zamanlar benimde sol mememi emmiyordu kızım ama ben geceleri sol tarafı hep verirdim zaten uykuda olduğu için pek anlamazdı. Öyle öyle zamanla alıştı.

Taze annemiz :sparkling_heart::sparkling_heart:

Benim kızımda solu uyanıkken tutmazdı uyurken verirdim. İnatlaştım ve kazanan ben olmuştum :face_with_hand_over_mouth: biraz inatlaşmak gerekiyor kuzum. Biberonu bu dönemde verme bırak ağlasın göğsünü alsın ki alışsın akışına. Biberonda akış hızlı oluyor dolayısıyla memeden de bunu bekliyor. Emme refleksi güçlenmesi için göğsünü emzirmen lazım yoksa diğer göğsünü de almayı bırakır. Sağlıkla büyüsün bebiş :heart_hands:

Sagol guzelim ama sizin bebekler ne guzel uykuda yiyor bizimki agzini kitliyor büzüyor dudaklarini icine sokuyor olurda 1 damla yemek veririz mazallah diye​:joy: bide uykuluyken biberondan versek bile diliyle itip uzerine dokuyor sütü yutmuyor asla. İlla uyandirmak lazim uyanmasi icin de altini acmak lazim paşamın gıdık falan anlamiyor cok zor bi donem umarim duzelir ya zamanla

Düzelir kuzum zamanla merak etme. Sağlığınız yerinde olsun :heart_hands::face_with_hand_over_mouth: