Selam kızlar yardımınıza ve eğer tecrübesi olan varsa tecrübenize ihtiyacım var, ben son adet tarihime göre 7+3 haftalık hamileyim, dün kahverengi lekelenmelerim oldu tualete gidince geliyordu ve sonra işte pıhtı gibi oldu ama kırmızı değil, öyle çok sık kahverengi, bu gün yarın ultrasonda doktor bebeğe baktı ve dedi ki 7 haftalık değil ultrasonda 6 haftalık gösteriyor bebeğini ve kalp atışını duymadık, ama böyle sağlıksız da görünmüyor kanama yerleri de yok dedi perşembe günü gel o zaman sağlıklıysa mutlaka kalp atışı duyulur, fotoğrafları kendi doktoruma attım dedi ki bebeğin gelişimi durmuş gibi gözüküyor artık 100de 80 eminim bebeğimizi kaybettiğimizden ama işe yine bir umut belki duyarız diye, başına gelen var mı hiç? Kalp atışını geç duyan falan vardır belki
İlk zamanlarda oluyor benim de 4 gün geriden geliyordu sonra düzeldi umarım sizin de düzelir @Lamiya
1 Beğeni
Umarım canım
Canını sıkma canım biraz daha bekle bakalım dualarım seninle inşallah kalbini duyacaksın geç döllenme olmuş olabilir bu yüzden geri olabilir bol bol badem kefir yumurta kaşar muz vs ye
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
1 Beğeni
Benimde 6 hafta 4 günlük, haftası ile uyumlu olmasına rağmen bi var kalp atışı bir yok dıyorlar canım benimde vajinal muaynede zorda olsa gördü, senin şansın çok daha fazla geç döllenme olabiler. Bu arada bebek kaç mm oda önemli?
1 Beğeni