Selamlar kizlar ben isim geregi tercumanlik yapiyorum pazartesiden haftaya persembeye kadar bi 9 gunluk felan sesli tercuman isim var o yuzden fabrikada sahada calisiyorum çalıştığım yer sgara fabrikasi kendim kullanmiyorum fakat bazi sgaralar mentollü üretiliyor ciddi bir metol kokusuna maruz kaliyorum mentol kokusu zarar verir mi onu da bilemiyorum. Doktorada randevu alip gidemiyorum. Bilgisi olan aydinlata bilir mi?
Canım normalde sigara dumanını solumak zararlı hatta bazi görüşlere göre icmek kadar sakıncalıymis normal bir insana dahi. Ama üretim aşamasındaki mentolün o kadar zarar vereceğini düşünmüyorum, tabi sen yine de burnunu kapatmaya çalış, Rabbim koruyacaktir bebisini inşaALLAH, O(c.c)'na güven içini ferah tut e mi
İnşallah canim benim sagolasin zaten kullanmiyorum saha da ise maske kullaniyorum.Bebegim Allaha emanet elimden geleni yapiyorum
Sen de sağol kuzum, en iyisini yapacağından hic şüphe yok sen de bebisin de hiçbir olumsuz şarttan etkilenmesin inşaALLAH
Maske kullanıyorsan sorun olacağını sanmıyorum canım
Aminnn
Umarim ya degirdin oldum birden birde hareketlerini hissetme zamanimda degil iyi mi degil mi anlayamiyorum da
Ben de henüz hareketlerini hissedemiyorum o yüzden ayni telaslar var bende de hani iyi mi ne yapıyor acaba bebek diye ama sonra midem bulaninca oh cok şükür diyorum, midesinin bulanmasina sevinen tek insan olabilirim Korma Allah’in izni ile bir sey olmaz maske olduktan sonra etkilemez bebegi insaALLAH
İnşallah inşallah