Bazen kafama şu soru çok takılıyor

Düşük yapmadan önce birçok kez ovulasyon testi denedim surekli yumurtlama da gördüm çatladigini da silikleşmesinden anliyordum o günleri degerlendiriyorduk gebelik olmuyordu bi çatlatma yaptim gebelik tuttu acaba ovulasyon da çatladigi goruluyordu çatlamiyor muydu burada sorun ne olabilir sürekli aklıma geliyor

Valla bana doktor onların cokta önemi yok adetin başladıktan snra 14. 15. Günde yumurtlamaya başlarsın demişti her gün olmasada gün aşırı ilişkiye girmeyi önerdi birde koca karı muhabbeti dedikleri bel altına yastık koyup 2 3 dk bacakları havada kitle demişti olduda. Böyle hani cocukken el parmaklarımızla küstüm yapardık ya onu ayaklarını havaya dik 2 3 dk bekle demişti denedik 2 hamileliğimdede oldu

Cnm inan dediklerini bile çok uyguluyordum olmuyordu acaba yumurtam belli olgunluğa gelmeden mi çatliyordu ondan mi olmuyordu bilmiyom ama bu yumurta geliştirici iğnelerle arti çatlatmayla oldu bende acaba ne sorunum vardiki normal yoldan olmadi bununla oldu aklim ona takılmış her ay adetlerimde çok duzenliydi

Zavalli ben sebebini kendim araştiriyom artik çunku doktorlar sorun yok diyordu ne kadar gitsem de @Mrysrts

cok geçmiş olsn tabiki herzaman 100% dogru sonuc vermeye bilir, positif cıksa bile belki yumurtlaman yeterince kaliteli değildi bunlarda olabilir. Ben kendim Yumurtlama testim silik bi şekilde positifti aşşırı kasık ağrım vardı, o gün ilişki oluştu o şekilde gebe kaldım, iyikide olmuş Rabbim nasip etmedikten sonra naparsak yapalım Mucize gerçekleşmiyo. Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşllah.

Şimdi yumurta geliştirici iğneler ve arti çatlatmayla gebe kaldimsa buyuk ihtimal yumurtlamadan kaynaklanan bir sorundu bende oyle düşunuyom acaba o ovulasyon da gördüğüm yumurtlama sağlikli mi yeteri büyüklükte mi içi dolu mu boş mu ama çatlamada sorun yoktu bence çatliyordu benim sorunum tamamen yumurta yetiri buyuklukte mi sağlikli bir yumurta mi hormonlardan da olabilir o iğneler progesteron östrojende taşıyordu onlar eksik miydi acaba onlari düşündüm @Asli3

Acaba adet oldugumda yikandiğimda yumurta buyukluğunu özelde ultrasondan takip edebiliyorlar mi herhangi birşey kullanmadan

Zavallı derken bu mesajı pek te anlayamadım :see_no_evil_monkey:

Zavallı benden kasıt ne kadar doktora gittim eşimde dahil kontroller yapildi hiçbir sorun yok dendi çatlatmayla gebe kaldimya acaba bendeki sorun neydide bunlan tuttu kendimce fikirler yurutum bir sonuca varmaya çalişiyom yoksa doktorlar pek birsey anlatmiyorlar diye @Mrysrts

Ondan oyle dedim cnm :rofl::rofl:

:rofl: bizde çok kullanırız zavallı kelimesinide ondan sordum :rofl: ya doktorlara kalsa bence hemen ilaç falan tedavisi veriyolar ama senin ilki bi şekilde olmuş düşükte olsa yine olur hemen m etme

İnsllh cnm :folded_hands: