Kızlar çok isteyerek bebek sahibi oluyoruz çok mutluyum bi kızım olacağı için ailemden uzakta şehirdeyim bana arkadaş olacak diye ve anne olacağım diye çok mutluyum heyecanlıyım ama zaman zaman boşluğa düşüyorum kendimi tuhaf hissediyorum mutlu muyum diye sorguluyorum sonra da pişman oluyorum sizde de oluyor mu bu hormonsal mıdır?
Benim de bi kızım olacak inşallah canım bende senin gibi ailemden uzaktayım evde tek başıma gebelikten dolayı hormanlar alt üst ediyor bizleri ama ben moralimi bozacak ne varsa uzak duruyorum kafamı meşgul edecek aktivite yapıyorum burada da güzel arkdaslar edindim onlarla sohbet derken daha iyi geçiyor zaman
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim pek arkadaşım yok eşim sağ olsun cok destek oluyor ama tabi zaman zaman bocalamıyor degilim inşaAllah bebegim sayesinde bende arkadaş edinirim
Evet canım dediğin gibi bunlar hep hormonlardan oluyor insan bazen kendini yalnız hissedebiliyor istenmiyor zannedebiliyor kimsenin sevmediğini düşünebiliyor yani kısacası bunların hepsi bebiş olduğu için yani hormonlardan kafaya takma hamileliğinin keyfini çıkar
Benim de annem ve kiz kardesim 1 er sene arayla cok yeni vefat ettiler bende 27. Haftama girecegim daha yeni i yeni bi bebegim olacaginin heyecanini az da olsa hissetmeye basladim hep kaybetme korkusuyla geldim bu haftaya kadar psikolojik olarak maalesef iyi degildim… simdi cogu zaman cok net tekmeleri oluyor kizimin o zaman idrak ediyorum bebegim olacak yani hala daha bazen o duyguya giremiyorum Rabbim insallah saglikla gelmelerini nasip etsin umarim ben ona o da bana sifa olur
Allahım sabır versin umarım bebeğinizle hayata yeniden bağlanırsınız bahtınız gül gibi olsun 🩷🩷
Amin canim tesekkur ederim guzel dileklerin icin.Hayat kisa kuzum anin keyfini yasamaya bakin gereksiz takintilar yapmayin bende insallh toparlaniyorum bunu bilerek yasamaya calisiyorum artik
Allah rahmet eylesin bende 1.5 sene oldu annemi kaybedeli psikolojik olarak çok kötüyüm bazen o kadar çok düşünüyorum ki
Benm ailem eşim yanımda desteklerde hep ama inan psikolojik bunalım yaşıyorum bnce çok normal hamilelik hormonlari ama bazen insan kendini anlayamıyor hale geliyor
İlk bebeğim isteyerek bebek sahibi olmama rağmen hep bi acaba içindeydim. Bekarlık sonrası birinin sana bağlı olması özgürlük kısıtlanması ya da o sorumluluğu yerine getirebilir miyim gibi bissürü sorular vardı. Ama bebek gelince hepsi uçup gidiyor hep hayatında varmış gibi oluyo. Bebekle annede büyüyo, yeniden şekil alıyo.