Eşim görevde ben gurbette tek başıma gobisimle herkese iyi bayramlar dilerim
Kimler bu bayramda gurbet ellerde tek başına kaldı bakalım
Kızlar sadece ben değilim umarım evede tek olup sıkılan bu uygulamada olmasa ne yapardık acaba eski bayramların tadı yok artık kimse aramıyor bile insanı Annesinden başka Rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin inşallah hepinizin bayramını kutluyorum daha mutlu huzurlu bayramlar olsun İnşallah
Valla keske ben de evde tek basima olsaydım su an burasi esimin akrabaları dolu her yerden biri çıkıyor, bulaşıklar dag oluyor bir makine dolup digeri elde yıkanıyor, aksama kadar ayaktayim nerdeyse. Bene halinize şükredin fazla kalabalik da iyi değil
Bende göbüşümle oğluşumla tekim
Bizde evdeyiz bu bayram 40.haftadayz sancilar artti bir haftamız var ama bebiş her an gelebilir
Sağlıkla gelsinler inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz insaALLAH
Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Biz hastanedeyiz kızlar , 33 ci haftadayız dr dedi erken doğum riski var 6 gün olmuş artık, hala belli değil ne zaman eve gideceğiz. Herkese iyi Bayramlar dilerim
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim
Allah yardımcınız olsun İnşallah iyi bayramlar
Amin canım inşallah
İnşallah canım
Kıyamam Allah bir sonraki bayramı kalabalık ve güzel geçirmenizi nasip etsin
Alın benden de o kadar. Keşke bende evimde yalnız yalnız otursam diyorum. Hamile halimle hizmet etmekten helak oldum.
Amin.Teşekkür ederim canım benim
Allah yardımcın olsun inşaALLAH, zamanında gelsin bebişin şu güzel günlerin hürmetine
Senin eşinin ailesi de kalabalık sanırım. Vallahi cok zor, Rabbim sana da yardım etsin, herkesin derdi farklı işte, anlayışlı bir kalabalığa can kurban, güzel olur elbet ama anlayışsız eski kafa insanların içinde bayramdan eziyetten başka bir sey anlamaz insan…
Aynen kalabalık bir ailede gelinim. Gelen giden de hiç eksik değil. Allah hepimizin yardımcısı olsun.