Bayram alışverişi

Merhaba
Kendinize veya bebeğinize baramlık almayı düşünüyor musunuz?
Nasıl bir kombin yaptınız?

Bayram kombininiz hazir mı :innocent:

1 Beğeni

Yok hic bisey almadim hic bişey yapmadim bayrami evde geciricem

1 Beğeni

Hava zaten çok sıcak. Evde cıbıl cıbıl keyif yaparsınız :sweat_smile:

Bored Sweet Dreams GIF by TRT

1 Beğeni

Benim elbisem yeni bana almaya gerek yok da eşime bir seyler bakıcaz
Siz neler aldıniz :blush: özel değilse paylaðmak isterseniz :smiling_face_with_three_hearts:

Vaoov çok güzelmiş iyi gunlerde giyin

Tesekkurler canim benim daha iyisi senin olsun

Ben de bunu giyicem

1 Beğeni

Amin Teşekkür ederim size de guzel bayramlar olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Bayramda kaçış yok hastanedeyim. :smile:Pazartesi giderim heralde artık gelmiyor hadi beni sezeryana alın diye. Benim bayramlığım yavruşum olcak inşallah tezeleri. Sağlıkla gelsin sizinlede paylaşırım :heart::cherry_blossom:

3 Beğeni

Sizin yerinizde olmak isterdim. En güzel bayram sizin olacak. Sağlıklı güzel ömürü olsun :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Amin inşallah o kadar bilinmezdeyim ki nasıl olcak bilmiyorum. Tuhaf duygular içerisindeyim :pleading_face::cherry_blossom:

2 Beğeni

Ben tulum giyerim, özel bir kıyafet almadım bayram için. :smiling_face:

2 Beğeni

Stres yapmayın. Gecen gün strese girdim ve sancım her zamankinden fazla oldu. Sıkıntiya girdikçe nefes egzersizi yapın

2 Beğeni

Eminim tulumun içinde sivasın en güzel hamilesi olacaksınız :bouquet:

2 Beğeni

@Betuesk bayramda burda olsaydi hayır ben değilim derdim ama o bayramda Sivas’ta olmayacağı için bu iltifatınızı çok sevinerek üzerime alıyorum :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart:

2 Beğeni

Betül de sivasta ilknur’a böyle soylersem ayıp olur mu ki dedim betül bayram kombininden bahsedince ikiniz de sivasın en güzel hamilesi olacaksınız diyecektim :sweat_smile:

1 Beğeni

Yaaaaaaa şapşiiiikkkk ahhahahah​:melting_face: Allahımmmm hem kendi hem gönlü güzel :heart_eyes: çokkkkk kalpppp​:purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts:
Sivasın gözü gönlü açılacak bu sene :heart_eyes:

2 Beğeni

Yaaa ahahhahahahaha estağfurullah niye ayıp olsun
@İlknur 'a yapılan her iltifat bana yapılmasından daha daha dahaaa mutlu eder beni :heart_eyes:
Kızıma bir Kanka doğuruyor Teyzesiii :melting_face::purple_heart:

Ben bu bayram ne giyeceğim hiç bilmiyorum :sweat_smile: Yolda olmasak Pijamayla geçerdi kesin ahhahahaha
Bebeklerimiz karnımızda son bayramımız bir de :face_holding_back_tears:

2 Beğeni