Selamlar. 6 buçuk aylık gebeyim. Bu sıralar sık sık aniden baygınlık hissi geliyor. Ayakta 4-5 dakikadan fazla duramıyorum, sıcak basıyor, terliyorum, halsizlik çöküyor, başım dönüyor, mide bulantım oluyor. Tansiyonumu ölçtürdüğümde normal çıktı, şekerim de normal ama neden böyle bilmiyorum. Test yaptırdım henüz sonuçlarım çıkmadı ama buna benzer şeyler yaşayan var mı, benimle paylaşır mısınız?
Ay ben bunu ilk başlarda 14 haftalıkda fln çok ağır geçirdim iki hafta sürdü ama sonra bitti bu zamanlarda olması biraz değişik bir doktora gitmelisin bence
Hadi ya geçmiş olsun size de. Pazartesi gideceğim inşallah
Ay o bende de oluyor 37 haftalık hamileyim arada geliyor hala
Bnde 25 haftalık hamileyim bendede ara sıra oluyor sol tarafa doğru uzanıp biraz dinlenince geçiyor. Kendinizi fazla yormayın bn genelde yorulduğum zaman ve çok ayakta kalınca oluyor bide uykusuz kalınca oluyor
B12 değerleriniz eksik mi
Her şeyim eksik.. b12, demir, kansızlık, bir de enfeksiyon değerim yüksek çıktı, hamilelikten mi kaynaklı yoksa hasta mıyım bilmiyorum inşallah doktora gideceğim
Hadi ya geçmiş olsun bize
Haklısınız biraz yorulduğum zamanlarda olduğunu hissediyorum
Hasta değilsin bence çünkü bende de dediğin hepsi eksik çıktı bir kaç aydır ilaçlarımı eksiksiz kullandım şimdi 38+2 haftalığım ve 2 hafta önce yaptığım kan testimde doktor çok az kansızlığın falan kalmış dedi hatta doktor bana başlarda ilaç kullanmıyor musun dedi kullanıyorum dememe rağmen fayda etmemiş dedi. Böyle giderse doğumdan sonra bile kullanman gerekecek demişti. Şimdi çok şükür bütün değerlerim iyi.
Kalbin çarpıntı yapıyor mu, nefesin daralıyor mu bende de böyle olmuştu bunlar hepsi kansizliktan demir eksikliğinden oluyor
Bendede oluyordu aynısı hemen ağzıma tatlı bişey atıp oturuyordum hormonlar yüzünden oluyor rahat olabilirsin
Tansiyon Filan ölçtürdunmi cnm
İnan doğumdan sonra bu durumu yaşadım ve nedeni vitamin eksikliği çıktı
İyi maşallah sevindim, benimki de ondandır öyleyse, bakalım. Rabbim hepimize sağlık afiyet versin
Evet çarpıntım da çok fazla, uyurken zorlanıyorum
Yaa çok teşekkür ederim ben de hemen atıştırıyorum
Evet 10-11 civarlarında genelde, normal diyorlar
Şu eksiklikler her şeye sebep oluyor demek ki
Kesinlikle kendini beslenmeni aksatma