Çok umutlu değilim ama Batman’da bebiş bekleyen anneler var mı acaba ? Varsa hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz?
@batman-anneleri var mı bakalım
Ben varım
Ay çok sevindim doktora nereye gidiyorsunuz peki
Ben dünya hastanesine Çağlar beye gidiyorum 25 haftalık olacam yarın inşallah. Ya siz
Ben varim
Ayyy Allah’ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ben şuanlık devlet hastanesine gidiyorum Melike hocaya çok tatlı bir doktor ama gidecekmiş sanırsam daha 15 haftalık benim peki siz doğum paketi mi yaptırdınız acaba
Sevindim :)Peki siz kontrole nereye gidiyorsunuz sizin kaç haftalık
Kontrole eğitim araştırma hastanesine gidiyorum 35 haftalık oldum
Maşallah Allah’ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende oraya gidiyorum hangi doktora gidiyorsunuz acaba
Ben varım arastirmaya gidiyorum ama bugün doktorum su fazlaligindan ve sınırda olduğundan riskli gebeliklere bakan baska hocaya yönlendirdi
Yaaa canım inşallah hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle zaten başka bir doktorda baksın benim ilk oğlumda evimin yakınına hastane yapılmıştı Ankara’da yaşıyordum yakın olur diye gittim o kadar kötü olmuştum ki 36 haftalık olmuştu oğlum suyumun bittiğini heran karnımda ölebileceğini sol böbreğinde sorun olduğunu birinin birinin büyük olduğunu falan söyledi ağlayarak hemen kendi doktoruma gittim öyle birşey olmadığını 4 tarafı suyla çevrili gayet iyi hiçbir sorun yok merak etme dedi ve çok şükür 41. Haftada suni sancıyla doğum yaptım gayette iyidi o yüzden mutlaka başka doktorda baksın canım ben bu bebeğimde Melike makul Öner hocaya gidiyordum ama kendisi gidecekmiş sanırsam şimdi hangisine gideceğim bilmiyorum
Gittim başka doktorda aynısını dedi ama diyet verdi tatlı çikolata meyve hamur işi fln hepsi yasak 10 günü atlat böyle dedi bakalm cuma tekrar gidecem inşallah diyetim işe yarar
Gittin mi ne dedi doktor umarım hiçbir şey yoktur
Bölge hastanesine yahya özgün önere gidiyorum çok iyi bir doktor
Evet o doktoruda çok duydum siz kaç haftalık hamilesiniz peki
39+4 son günlerim
Bn de Batman’dayim şuan Medical e gidiyorum ama bundan sonrası için araştırmaya gitmeyi düşünüyorum bildiğiniz doktor var mi
Gittim kontrole çok şükür diyetim işe yaramış suyu hala fazla ama oranı düşmüş aynen devam dedi doğuma kadar şekerli herşey yasak
Araştırmada adem hoca çok iyi ilgili onu öneririm