Batma seklinde ağrı

Günaydın kızlar. Tek taraflı dol tarafimda batma seklinde agri oluo cok degisik bir hisle.yattigimda agrinin daha sakin oldugunu görüyorum.ama byle yatarken de hissedebiliorum.kan degerim 0 ama kese gördüler.onceki konumda anlattim.bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?selam ve dua ile.

Gebeliğiniz hayırlı olsun.🪻:smiling_face_with_three_hearts:

Hamilelik hormonlarından biri olan progesteron,rahmi hamileliğe hazırlarken embriyonun rahme tutunmasında önemli rol oynar.Progesteron düzeyinde yaşanan bu değişimler, dokuların oluşmasına, kasların kısalıp uzamasına etki ettiğinden dolayı, rahimde batma hissi meydana gelebilir.

1 Beğeni

İnşallah hamileyimdir.bebegim benimledir.sanki kasilip kasilip gevsio.cok haklsnz.bugun adetimin gecikeli 9_10gun oldu.napicagim konusunda hicbir fikrim yok.keseyi adet seklinde atarsin dedi rahim duvarin kalinlasmis dedi ama adet söktürücü vermedi.eger olmazsam hasta dedim tabiki geliceksn dedi sizce hamilemiyim

Test yaptınızmı?

1 Beğeni

Kan testi verdim.ama bazen kanda bile erken oldugu icin cikmiormus.gec dollenme olabilirmi diye dusunuyorum

Ben ilk muayene gitdiğimde,atedim 2 gün gecikmişti ultrason yaptırdım keseyi göremiyorum fakat rahim duvarı kalınlaşmış söyledi.Tekrardan gelmemi istedi 1 hafta sonra yeniden gitdiğimde keseyi görmüştü :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Keseyi nasıl göruyorlar.kese hakkinda bile yorum yapmadilar henüz

Süper.bana da kalinlasmis rahim duvarın dedi.ben napicam ne zamana kadar beklim hicbir fikrim yok.benim gbi durumda olup haamile olan 3 _4arkadasnda hikayesini okumustum hatta bir tanesi benimkisinn aynisiydi.

Kese 2 haftadami en erken goruluyormus.e bendeki keseyi gordulerse niye yorum yapmadilar hey allahim ya

Kendiniz test alın ilk önce bi evde yoklayın bence.2 i çizgi çıkarsa 1 hafta sonra tekrar muayeneye gidin bence.Nedense hamile olduğunuzu hiss ediyorum.İnşAllahda öyledir.:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Testte yaptım dün.ordada cikmio çünkü.

1 Beğeni

İnşallah. Güzel duygularnz icin tesekkur ederim hemen yazicam ogrenir öğrenmez. Çünkü bende oyle hissediorum

1 Beğeni