Günaydın kızlar. Tek taraflı dol tarafimda batma seklinde agri oluo cok degisik bir hisle.yattigimda agrinin daha sakin oldugunu görüyorum.ama byle yatarken de hissedebiliorum.kan degerim 0 ama kese gördüler.onceki konumda anlattim.bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?selam ve dua ile.
Gebeliğiniz hayırlı olsun.🪻
Hamilelik hormonlarından biri olan progesteron,rahmi hamileliğe hazırlarken embriyonun rahme tutunmasında önemli rol oynar.Progesteron düzeyinde yaşanan bu değişimler, dokuların oluşmasına, kasların kısalıp uzamasına etki ettiğinden dolayı, rahimde batma hissi meydana gelebilir.
İnşallah hamileyimdir.bebegim benimledir.sanki kasilip kasilip gevsio.cok haklsnz.bugun adetimin gecikeli 9_10gun oldu.napicagim konusunda hicbir fikrim yok.keseyi adet seklinde atarsin dedi rahim duvarin kalinlasmis dedi ama adet söktürücü vermedi.eger olmazsam hasta dedim tabiki geliceksn dedi sizce hamilemiyim
Test yaptınızmı?
Kan testi verdim.ama bazen kanda bile erken oldugu icin cikmiormus.gec dollenme olabilirmi diye dusunuyorum
Ben ilk muayene gitdiğimde,atedim 2 gün gecikmişti ultrason yaptırdım keseyi göremiyorum fakat rahim duvarı kalınlaşmış söyledi.Tekrardan gelmemi istedi 1 hafta sonra yeniden gitdiğimde keseyi görmüştü
Keseyi nasıl göruyorlar.kese hakkinda bile yorum yapmadilar henüz
Süper.bana da kalinlasmis rahim duvarın dedi.ben napicam ne zamana kadar beklim hicbir fikrim yok.benim gbi durumda olup haamile olan 3 _4arkadasnda hikayesini okumustum hatta bir tanesi benimkisinn aynisiydi.
Kese 2 haftadami en erken goruluyormus.e bendeki keseyi gordulerse niye yorum yapmadilar hey allahim ya
Kendiniz test alın ilk önce bi evde yoklayın bence.2 i çizgi çıkarsa 1 hafta sonra tekrar muayeneye gidin bence.Nedense hamile olduğunuzu hiss ediyorum.İnşAllahda öyledir.
Testte yaptım dün.ordada cikmio çünkü.
İnşallah. Güzel duygularnz icin tesekkur ederim hemen yazicam ogrenir öğrenmez. Çünkü bende oyle hissediorum