Batma hissi

Merhaba 11 haftalik hamileyim uc gundur gaz sıkıntısı var midemden karnima ama onunla ilgisi olurmu bilmiyorum vajina girisinde saniyelik batma hissi yasiyorum hafif kasigimda agri da var ondan mi etkili acaba yada tehlikeli birsey mi bu normal mi bilginiz varmi iki hafta sonra kontrolum var doktorada soracagim :pray:t2::smiling_face_with_tear: (Cinsel iliski basindan beri yasamiyoruz onceden bir dusugumuz olduğu için batma belki ondandir diye düşünebilirsiniz belki diye )

O haftalarda benimde vulva dudaklarında içlerde ara ara böyle cımbızla çekiliyor gibi ince batmalı sızlamalar olmuştu, kasık ağrısı zaten standart ayrı vücut alışmaya çalışıyor diyerek. Çok ağrınız olur ise o zaman doktora görünürsünüz bence :slight_smile:

İdrarınızı yaparken yanma oluyor mu ya da kokulu akıntınız var mı ?

Hayir ikside yok

Bende de oluyordu 15. haftadayım hala ara ara oluyor araştırdım da rahim büyüdüğü için bi de hormonların fazlalaşması yüzünden oluyormuş. Kokulu akıntı kaşıntı yoksa korkma canım kasık ağrısı da gazdan oluyor :joy: elinle saat yönünde hafif hafif masaj yap rahatla :kissing_heart::joy: