Basur normal doğuma engel mi arkadaşlar

Basur varmı yokmu net onu da bilmiyorum. Bi ara bi basur memesi çıktı sonra kayboldu şuan bi sıkıntım yok . Basur olan varsa doğum yapan yapacak olan kimler arkadaşlar

Zorlama sonrası hafif çatlak ve yırtık oluşabilir ama engel değil tabiki

1 Beğeni

Benim basur var ebeme söylediğmde masaya yatmadan önce doktora söyle dedi bn de kontrolümü bkliyorum o zamana kadar doğum yaparmıyım bilemem​:woman_shrugging:

Bende de çıktı hemoroid, hamilelikte oluyormuş zaten çoğu kişide. Krem verdi doktorum krem kullanıyorum ama herhangi bir küçülme olmadı, en azından büyümesi durdu ona şükrediyorum, şuan bezelye tanesinden bir tık küçük. Doğuma engel olmaz dedi doktor, büyük olanlar sıkıntı yaratıyormuş, özellikle normal doğum için

Ya benim de birkaç gündür farkettim araştırdım basur memesi olarak geçiyor birşey değildir diye düşündüm ama beni biraz zorluyor ayıptır söylemesi küçük ama ağrı ve kanama oluyor 16 haftalık gebeyim gerçekten lavaboda beni çok zorluyor

Beni de zorluyor arada, özellikle büyük tuvaletimi yaparken ıkınmadan yapmaya çalışıyorum, bir keresinde kanattım çünkü korktum ondan sonra doktoruma söyledim de kreme başladım zaten, biraz faydasını gördüm

Bende 2 tane meme yapmış duruyor… ilk doğumum normal oldu bunu da normal yapmayı düşünüyorum inşallah

Bende de var 3 meme.baya şişler. Arada kanıyor da.4. doğumumum olucak.digerlerini normal doğurdum.doktora sorucam bi dahaki gittiğimde.sorun olmaz derse bunu da normal dogurucam

İlk 3 doğumunuzda da vardı dimi

Hemoroidin hiç bir çeşidi devlet Hastanesi’nde normal doğuma engel değil :hugs:

Evet hepsinde vardı ama hiç birinde rahatsız olmadım. Bu gebeliğimde mahvetti beni

Benimde işk olacak umarım etkisi olmaz size de çok geçmiş olsun :mending_heart:

Tşk ederim Allah razı olsun hepimiz kolay dogururuz inşallah

1 Beğeni

Bendede var şuan çok büyüdü birden ağrı yaptı her wc sonrası zeytinyağ sürdüm bi 3 güne küçüldü bikaç güne tamamen geçer diye düşünüyorum

1 Beğeni