Merhaba tatlı hamişler. Konu başlıklarında sıklıkla acil, yardım, bakın gibi konu içeriği ile alakasız başlıklar kullanılıyor. Bu tür başlıkları şu yüzden kullanmamanız gerekiyor:
Konu ile ilgili arama yapan kullanıcılar bulamayacağı için
Forumda karmaşıklığa neden olduğu için
Kullanım şartlarına aykırı olduğundan gereksiz onaya düştüğü için
Gerçekten acil bir durum olduğuna inanıyorsanız gerçek bir acil servise gitmeniz gerekli. Her hamilelik kendine özeldir ve herkeste farklı tecrübe edilir. Forumda paylaşılanlanlar sadece bireysel tecrübelerdir.
Bu kurala uymayanlar forumdan uzaklaştıracak. Bu şekilde forumun kimseye yararı olmayacak çünkü. Hala daha bakın, acil gibi başlıklar çok sık açılıyor. Düzelmek için çok fazla zaman harcamak zorunda kalıyorum
Bende kesinlikle katılıyorum o şekilde açılan soruların çoğu da daha önce sorulmuş sorular ama önce bakmak yerine acil diye başlık açmayı tercih ediyorlar
Gerçekten de öyle ben 7 haftalık hamileyim formda her bişey okuduğumda içime direk şüphe düşüyor ve karamsarlık başlıyor sonra doktora gitmek için gün sayıyorum. Artık valla forma girip bakasım bile gelmiyor.
Bunun sebebi birazda şu aslında. Foruma genellikle hamilelik ile ilgili sorunları olan hamişler yazıyor. Sende doğal olarak onları okuduğundan bu hisse kapılıyorsun. Hamileliği güllük gülistanlık geçen hamişler genellikle pek konu açmıyor.