Başına gelen var mı lütfen

Arkadaşlar herkese iyi geceler öncelikle rabbim tüm hamilelerin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben dahil. 21 haftalık hamileyim doktor down riski olabilir kesin tanı için sıvı alalım dedi ben kabul etmedim ne olursa olsun bebeğimi doğuracağım tabiki aklımın ucundan geçmedi aldırmak. Başına böyle bişey gelen var mı bu arada 2 li tarama testi yaptırmıştım risk yoktu. Detaylı ultrasona girince doktor risk gördü. Hepinize teşekkür ederim

3 Beğeni

İyi geceler, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağına alırsınız. Detaylı ultrasonda tam olarak hangi sebepten risk var dedi bebeğinize ?

1 Beğeni

Burun kemiğinde bi sıkıntı gördü bir sürüde şey söyledi ama o an benim beynim durduğu için hiç bir şeyi hatırlamıyorum şuan :frowning:

Detaylı ultrasonda verilen raporda sonuç kısmında yazar ordan bakabilirsiniz

İkili test yaptirmismiydiniz acaba 12 haftaya kadar yaptirilabiliyor ayrica evet detayli ultrason zamanin gelmis tek doktorun söylediği birseyle kalma baska doktora da git detaylida zaten kesinlesir

İnşallah sağlıklı olur korkma bankada dediler ben sıvı aldırdım sonuç sağlıklı çıktı ama doktor hala ultrason da burun kemiği küçük diyor bana genetikte olabilir bol bol dua et zaten başka yapacak biseyde yok

Asko banada dedi senle aynj fikirdeydim dgum yaptim cok sukur iyi bebegim takilma verende allah alanda bilsen aldiracakmisin tabiki hayir bilme daha iyi bende oyle yaptim sukur iyi.bu sekilde soylenip saglikli cocugu olan cok insan var @Saliha1 bende buralarda kac gun bu sorunla mucadele ettim

Benım de 2lı ,3lu taramada sonuclarım temız cıktı . 22 haftada detaylı ultrasonda bebekde 6mm ense kalınlıgı cıktı . Doktor amniyosentez onerdı . Bebegınız down sendromlu olabılır fln dedı ılk duyunca cok uzulduk …sonra ozel hastaneye gıtık oda bebekde 8mm ense kalınlıgı gordu. Oda amniyosentez onerdı . Gercekten bızım ıcın cok zor surectı .bır kac dok. Da sorduk ona gore yaptırdık . Benım ıcın cok zor bır andı karnımdan sıvı alındıktan sonra 1,5ay bozunca sonuc bekledım . Ama hıc kotu dusunmedım .sımdı 33 haftalık olduk sonuclar temız cıktı rabbıme sukurler olsun ama yaradanda baska kımse bılemez yarın ne olacak o yuzden Allha sıgınalım​:pray::blush:

1 Beğeni