Kızlar , bebeğim bugün tam 25 haftalık oldu. Bugün kontrole gittiğimiz de baş çevresi 24 haftalık olarak ölçüldü baş çevresi 1 hafta geriden geliyor. Benim gibi olan anneler var mı sonradan düzeliyor mu peki ? Lütfen yardımcı olur musunuz .
Bu durumu yaşayan kimse yok mu gerçekten
Canım 1 hafta geri 1 hafta önde çıkabilir bu pek sorun degil korkma
Benim bebeğim öyleydi sağlıklı doğduok şüür. 1 haftalık oynamalar korkutmasın seni olabiliyor ![]()
Sizin kaç hafta geriden geliyordu
28 haftalıktı 26 hafta gmrünüyodu baş çevresi. 38+6 da doğum yaptım. Doğumdan önce ultrasondan da bakıyolar bebeğin pozisyonuna 38 haftalık bebek baş çevresi 36 haftalık gözüküyodu. Bana dedi ki sen detaylı ultrasona girdin mi girdim sorun yok dediler dedim. Dedi o zaman sıkıntı yoktur olabiliyo böyle şeyler. Sonra doğdu. Normal bi sıkıntı yoktu çok şükür genetik olarak baş yapısı öyleymiş ![]()
Adınıza çok sevindim sağlıkla büyüsün![]()
Her şeyi haftasıyla uyumlu sadece baş çevresi 1 hafta geriden geliyor ilk gebelik olunca ister istemez endişeleniyorum. Bir de bebeğim ters dönmüş başı sağ tarafta bebeğin duruşu da etkiliyor mu acaba
Benim bebek de öyle ters baş aşağı duruyodu çapraz duruyodu. Duruşlarından kaynaklı ultrason cihazları da tam ölçü alamıyo olabilir. Diğer her leyi uyumluysa bence yok yere canını sıkma. İyidr Allahın izniyle ![]()
Bende yaşadm ama aksine önde gidiyordu sonra normalleşti 1 hafta falan fark vardı karln çevreside bi ara 1 hafta geriden geliyodu hepsi son ayda normale döndü merak etme inşəəAllah düzelir![]()
İnşallah düzelir teşekkür ederim ![]()
2hafta geri ve ya ileri ola biliyor. Bu durum sıkca yaşanıyo. Doğuma yakın yakalıyodur haftasını. Endişe etmeyin![]()
Her şeyi haftasıyla uyumlu sadece baş çevresi geride.. İlerleyen zamanlarda bu fark açılmaz inşallah