Merhabalar ben 36+3teyim. Bugün kontrole gittik. Baş çevresi 38+2 ile vucut yapısı 37+2 ile uyumlu bebeğimin. Kilosuda 3 kilo 30 gram. Çatı muayeneside yapıldı dar dendi. Normal doğum için bebek kafası buyuk çatı dar çok kesiğin olur zor olur dedi doktor. Sezeryan planladı 12 agustos için. Ben kendimi hep normale adapte etmiştim. Çok morelim bozuldu. Benim bebeğim gibi başı büyük çatısı dar olup normal doğuma giren var mı? Normal doğum olsun diye diretsem bebeğime zarar verirmiyim?
Benim yakından tadigim bı abla vardı onunda çatı dar olduğu için sezeryan olmuştu hem sen hem bebek çok zorlanırsınız riske atmamak lazım
Tek istediğim bebeğimin sağlıklı olması zaten ama ne bilim işte bi umut acaba mı dedim
Canim benimde öyleydi hiç riske atmamak en iyisi senin ve bebeğinin sağlığı önemli olan cnm 39. Haftada bana 4 buçuk kilo dediler 3800 doğdu ama gercekten de doğuramazdim normalden çok zorlanirdim sezeryanda sadece iyileşme süreci azıcık zorluyor oda bebekle git gel inanki insanin aklina gelmiyor doğru düzgün
Ay hadi boyle pozitif seyleri okumak iyi geldi. Hayırlısıyla alalım o zaman kucagımıza.