Banyo kuveti tercihiniz ne oldu katlanır düşünüyorum yerden tasaruf için kullanışlı oluyormu acaba siz neler tercih ettiniz
Katlanir dusunuyorum bende ama evde bide 9 yasinda kizim var bebegi yikarken kuvete bastirirda bi anda katlanir falan diyede korkum var acikcasi dogerleride cok yer kapliyo cok kararsizim bende
A101 e geldiği zaman almıştım küvet, kova ve maşrapasını. Katlanır olandan almadım katlanırlığı ne kadar sağlam olur bilemediğim için.
Katlanır olanın çok sağlamlığı yok açıkçası. En ufak kolun çarpsın direk katlanıyor. Bence diğer türlü almanı tavsiye ederim.
Ilk gebeliğimde normal küvet almıştım sonra nereye kaldıracağımı bilemedim en sonunda ardiyede duruyor şimdi ikinci kızım için şöyle bir şey aldım Bunu en azından leğenin içine koyarım fosur fosur yıkarım
Bende ondan aldım int göre daha uygun fiyatlı ve daha güvenli geldi açıkçası katlanabilir olanlar tehlikeli olduğunu düşünuyorum
Bende a101 den aldım epey de.yer.kapliyo ama beğenerek aldım şeffaf renkli inşallah güzel günlerde kullanırız
Evet daha uygun fiyatlıydı. Bende öyle düşünüyorum .
Benim aldığım da şeffaf renkli olandı. İnşallah
Ben bu dediğiniz katlanırların çamaşır sepetini ve temizlik kovasını kullanıyorum. Çok kolay katlanıyor dokunmaya gelmiyor ve katlama yerleri deforme oluyor benm kova bir yerden su sızdırıyor. Bu yüzden ben de e bebeğin panda desenli setini aldm indirime girmişti baya
Katlanir kuvetlerin ayaklari engellemiyor mu katlanmayi?
Katlanır düşünüyordum ama gelen yorumlar olsun araştırmalarım olsun negatif yönünde oldu aldığınız ürünün resmini atarmısınız rica etsem alacak kişilerede fikir olsun⚘
Hanımlar küvet yıkanırken katlanmıyor. Zor katlanıyor diyebilirim hatta.set almıştım küveti çok kullanışlı ama kovası fazla su doluyken değdiğiniz anda katlanıyor su etrafa dökülüyor banyoda bile kullanışsız bir ürün.
Kuwet cok yer kaplio.bunu al duşa kabine koy yada legene oh miş.yumuşakta bişey
Desteği var bende baktım ayakları var yani
Offf katlanır alacaktım ne güzel kafamda netti . Yorumlar kafamı karıştırdı , yine bı arayışa gırecegım
Bende şeffaf olanlardan aldım. Katlanır kovayı cok onceden almıstım ama arkadasların dediği gibi su doluyken bile el deger degmez katlanıyor birde yorumlarda plastik kısımların küflendiğini yazmıstı birisi o yüzden de direkt eledim kuveti.
bende öyle