Bana fikir verebilir misniz. Sezaryen olacagim tarih icin

Arkadaslar merhabalar. Ben ozel de sezaryen olacağım. Hemoroid ameliyati oldugum icin ve bebek donmedigi icin. Doktorum gun belirlemek istedi onumuzdeki hafta 37+2yim suanda … 14 haziran dedik bayrama girince de doktorlar olmayacak . Bayramdan sonrasi icin de sancilarim var bebek durmayacak siz olsaniz napardiniz.

Evet kesin surekli bana ne kadar kalsa o kadar iyidir diyorlar ama haklisiniz riske gerek yok

Hakkında hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun Bayramdan önce doğsun bence de

Bayramdan once olun zaten bildigim kadariyla ozelde bir gun yatiriyorlar sezaryende bile. Bayram sekeriniz evde olur en guzel bayram

@Bhr sezaryen olacaksınız eğer bayram sonrasını bekleyip riske etmeye gerek yok çünkü sancılarınız olursa hemoroid’ i tetikleyebilir sıkıntı olmasın sonra, 13 haziran perşembe olarak tarihi belirleyin ertesi gün de bir sıkıntı olmazsa çıkarsınız zaten. Allah nasip ederse bayrama bebişinizle girin :hugs::smiling_face_with_three_hearts:

ayyy benim de 37+2 Allah kolaylık versin. Sizin sağlığınız da önemli bebişte. Gelişim iyiyse çokta beklemeye gerek yok minik Bayram şekerini​:candy:

Fikirleriniz icin cok tesekkur ederim zaten benm vucut seklimden dolayı ve agrilarimdan dolayi bebek cokda gelisemedi . Doktorumda 14 haziran olabilir dedi bakalim icimi rahatlattiniz kendisiyle de konusup kararlastirmak en iyisi dediginiz gibi.