Balıkesirde perinatolaji

Randevu alamıyorum mhrs üzerinden 182 den de alamıyorum detaylı ultrasyon için perinatolajiye nasıl randevu alabilirim çok acil

1 Beğeni

@balikesir-anneleri ??

Balıkesirdeyim ama bilgim yok ben üniversiteye gidiyorum kontrole

Üniversiteye gidin bende Randevu bulamadım üniversite de detaylı ultrasona girdim

Yeni aya girmeden randevular açılıyor internet üzerinden alamazsınız üniversiteyi aramanız lazım sabah saatlerinde hiç bulamazsınız Orkun hocanın sekreterine rica edin Orkun hoca kimseyi kırmıyor kolay kolay üniversite hastanesinde

Orkun bey randevusuz hasta alıyor 3-4 saat beklerim derseniz üniversiteye gidip sekreteri ile görüşebilirsiniz. Şehir hastanesinde Cem bey için sadece mhrsden talep ederseniz alabilirsiniz.

Hangi ünüverste pek bilgim yok nasıl iletişime geçip randevy alabilirim ve nerede tam

Balıkesir Üniversitesi canım. Bu arada ben Orkun bey’e perinatolojiden randevu bulamamıştım ama Orkun Bey kadın doğumdan da randevu açıyor oraya bakıp Oradan da alabilirsin üniversitenin randevu sisteminden bakabilirsin kadın doğumdan da alsan yine perinatoloji gibi Detaylı ultrason yapıyor Haberin olsun Doktor aynı olduğu için

Balıkesir üniversitesi

Bende Orkun beye çıktım randavu almadım ama çok bekliyorsunuz bilginiz olsun ben sabah 9 dan öğlen 2 ye kadar bekledim.

Operatör haziran komple dolu temmuza var randebu dedi ama online randevu sisteminde kadın doğuma randevu aldım da hazirana var ama doktor ismi yok operatörü aradım online ramdevu geçersiz vs dedi bilginiz varmj lütfen :disappointed:

Orkun bey ücretli bakıyor. Ücretli bölümden bakmanız lazım. Ücretsiz alınca rastgele bir doktor bakıyor. O yüzden öyledir

Beni doktorum yönlendirmişti devlet hastanesi gittim perinatolaji bölümüne beni doktorum yönlendirdi dedim hemen verdiler randevu 7 haziran için

Bende yeni detaylı ultrason yaptırdım uzun süre denememe rağmen şehir hastanesine sıra alamadım 182 gunlerce aradım en son Balıkesir üniversite hastanesini aradım 1 ay sonraya verdiler Orkun hoca ya ve geçtiğimiz hafta cuma günü yaptı detaylı ultrasonu sıra alarak gittiğim için mi bilmem 1 saat bekletmeden isim bitti ama ücretli oluyor bilginiz olsun

1 haftadır arıyorım artık Temmuz’a anca sanırım hiç boşluk yok çünki :disappointed:

Ben Cem beye gidiyorum şehir hastanesinde perinatoloji 12. Haftadan beri beni o takip ediyor ben Cem beye ilk gittiğim zaman 5 gün olmuştu daha geleli o yüzden şanslıydım hemen beni hastası olarak kabul etti hem ikiz hem riskli gebelik olduğum için o yüzden sıra alabilme şansınız olursa kesinlikle öneririm çok memnunum. Hatta şuan 3 haftadır hastanede yatıyorum yine cem bey takip ediyor. Geçen kontrol esnasında hamile hastane personeli geldi ona bile sıra verme konusunda ayrıcalık yapmadılar çok yoğunlaşmış hasta sayısı. Ama Orkun bey ücretli baktığı için sıra bulmak daha kolay oluyor hem Orkun bey randevusuz da kabul ediyor. Şahsen ben memnun kalmadım ama seveni memnun olanı çok.