Balıkesir Bandırma doktor önerisi

Balıkesir Bandırma Devlet Hastanesi ve Özel Royal Hastanesi’nde memnun kaldığınız doktor önerileriniz varmı ?

1 Beğeni

@balikesir-anneleri yardımcı olabilir misiniz

1 Beğeni

Emre merter mart cok iyi doktor ben ona gidiyorum ozel muaynanesi var ve cok ilgili bir doktor devlet hastanenizde iyi bir doktor yok ozelde artik sadece maddi odakli olmus durumda

1 Beğeni

Devlet Hastanesi’nde Güzide Ece akıncı ben çok memnun kaldım bide Alihan tığlı royalde ilerleyiste memnun kaldığım bı doktor vardı fakat erkenden sancım var diye doğuma almak isteyince uzaklaştım

1 Beğeni

Ben erkan çoskuna gittim memnundum

1 Beğeni

Evet ismini duymuştum ama hiç gitmedim ona . Özelde Hayal Bey’e gittim bir kaç kişinin önerisiyle ama kiminle devam edeceğim hala karar veremedim :woman_facepalming:t2:

Devlette de Anıl Bey’e gittim tahlil için tesadüf randevu boşluğu onda var diye. Ama nasıl olduğunu bilmiyorum :thinking:

Teşekkür ederim :cherry_blossom:

Tavsiye ederim gidersen memnun kalirsin diye dusunuyorum bende once hayal beye gittim biraz sıkıntı yasayinca emre beye gectim ve cok memnun kaldim cevremdeki herkesde ona gidiyo ozelde aylin hanimin da iyi oldugunu soyluyolardi

Evet hamilelik öncesi başka sebepten gitmiştim Aylin Hanım’a :cherry_blossom:

Umarim memnun kalabilecegin bir doktor secersin cunku sectigin doktor cok onemli insllah guzel ve saglikli bir hamilelin donemi gecirirsin canim