Taze balık yemekte bir sakınca varmıdır.
2 Beğeni
Hayır aksine balığın taze olması gerekiyor. Sadece dip balıkları yenmesi tavsiye edilmiyor (civa yüzünden). Küçük balıkları tercih edebilirsin.
3 Beğeni
Afiyet olsun, yiyebilirsiniz
2 Beğeni
Her hafta tüketilmeli ama her balık tüketilemiyor ben palamut tüketmek için çabalamıştım
2 Beğeni
Gebelik döneminde, düşük civa içeriği olan balıkları tercih etmek önemlidir.
Genellikle somon, alabalık, sardalya gibi yağlı balıklar, düşük civa seviyeleri nedeniyle sağlıklı bir seçenek olabilir. Ancak, her zaman taze ve iyi pişirilmiş balıkları tüketmek önemlidir.
Balık tüketiminde uzman bir sağlık profesyoneliyle de danışmak faydalı olabilir.