Balık yağı omega-3

Arkadaşlar, multivitamine ek olarak balık yağı -omega 3 kullanan var ise öneride bulunabilir mi?

3 Beğeni

Vitaminimin içinde balık yağı vardı pregnom en son 200 liraydı

3 Beğeni

Bende de ocean plus var ne kadar bilmiyorum

1 Beğeni

Bana dun bu verildi 235tl

3 Beğeni

@Dnz_123 Re genesis max kullanıyorum 2 ayrı doktor önerisiyle aldım

1 Beğeni

Bende bu vitamini kullanıyorum 1 gün arayla

1 Beğeni

Neden balık yağı önerildi ? Balık tüketemediğiniz için falan mı ekstra benim doktorlarım önermedi merak ettim :slight_smile:

1 Beğeni

Balık tüketebiliyorum. Multivitamin olarak pregnom max var bende de içinde omega-3 var ama ben ekstra dozu aşmayacak şekilde tüketebilirmiyim dedim doktoruma olur dedi. Bebeğin gelişimi için aslında

2 Beğeni

Çok teşekkürler bilgi için

1 Beğeni

Çok teşekkürler cevap için bendede pregnom max var

Rica ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Bebeğin gelişimi için OMEGA 3 gerekli sadece balık ve yiyecekler le tam karsilanamiyor bu yüzden öneriliyor . Ben balık yiyen biri değilim zaten güneydoğu da yaşıyorum her zaman balık bulmak mümkün değil mecburen kullanıyorum

2 Beğeni

Ocean mummy kullanmıştım bende dr onu tavsiye etmişti.

1 Beğeni

Bende imom kullanıyorum saol komşum kimyager sormuştum kendide kullanmış gönül rahatlıyla kullanabilirsin dedi.Hamilelikte insan daha bir pimpirikli oluyor yada ben öyleyim​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Evet kullandığım multivitaminde mevcut zaten ekstra neden kullandığını sormuştum​:blush:

1 Beğeni

Yok balikta tuketiyorum bildiğim kadarı ile Doktor kontrolünde düzenli tüketim bebeğin beyin, sinir sistemi ve göz sağlığının yanı sıra; anne adayında ruhsal durum, kalp ve damar sağlığı ile kan pıhtılaşma sistemi üzerinde olumlu etki sağlar. Gebelikte önerilen günlük doz, 300mg DHA içeren hayvansal omega 3’tür

1 Beğeni

Yeterli beslenmedigim için​:person_facepalming:

1 Beğeni

Bende Kulaniyorum Balık yağı və vitamin

Siz hangi balık yağını kullanıyorsunuz