Arkadaşlar, multivitamine ek olarak balık yağı -omega 3 kullanan var ise öneride bulunabilir mi?
Vitaminimin içinde balık yağı vardı pregnom en son 200 liraydı
Bende de ocean plus var ne kadar bilmiyorum
@Dnz_123 Re genesis max kullanıyorum 2 ayrı doktor önerisiyle aldım
Bende bu vitamini kullanıyorum 1 gün arayla
Neden balık yağı önerildi ? Balık tüketemediğiniz için falan mı ekstra benim doktorlarım önermedi merak ettim
Balık tüketebiliyorum. Multivitamin olarak pregnom max var bende de içinde omega-3 var ama ben ekstra dozu aşmayacak şekilde tüketebilirmiyim dedim doktoruma olur dedi. Bebeğin gelişimi için aslında
Çok teşekkürler bilgi için
Çok teşekkürler cevap için bendede pregnom max var
Rica ederim
Bebeğin gelişimi için OMEGA 3 gerekli sadece balık ve yiyecekler le tam karsilanamiyor bu yüzden öneriliyor . Ben balık yiyen biri değilim zaten güneydoğu da yaşıyorum her zaman balık bulmak mümkün değil mecburen kullanıyorum
Ocean mummy kullanmıştım bende dr onu tavsiye etmişti.
Bende imom kullanıyorum saol komşum kimyager sormuştum kendide kullanmış gönül rahatlıyla kullanabilirsin dedi.Hamilelikte insan daha bir pimpirikli oluyor yada ben öyleyim
Evet kullandığım multivitaminde mevcut zaten ekstra neden kullandığını sormuştum
Yok balikta tuketiyorum bildiğim kadarı ile Doktor kontrolünde düzenli tüketim bebeğin beyin, sinir sistemi ve göz sağlığının yanı sıra; anne adayında ruhsal durum, kalp ve damar sağlığı ile kan pıhtılaşma sistemi üzerinde olumlu etki sağlar. Gebelikte önerilen günlük doz, 300mg DHA içeren hayvansal omega 3’tür
Yeterli beslenmedigim için
Bende Kulaniyorum Balık yağı və vitamin
Siz hangi balık yağını kullanıyorsunuz