Hamileliğim boyunca hiç balık yemedim yani sevmiyorum normalde. Ama nedense bu aralar yesem mi diye düşünüyorum. 33.haftadayız. genel bi düşünce var yazın balık yenmez diye. Siz yiyor musunuz yada yediginizde dokunuyor mu size
Hiç duymamıştım yazın balık yenmez diye ve daha bugün yedim Hamile olunca mı yenmiyor yoksa genel olarak mı Balık yemen bebek için iyi olur tabi ki bir şey olur mu diyerek yersen dokunur bence
Kız valla ben hep duydum yazın balık yenmez diye niyeyse bende bilmiyorum
Bazı balıklar olabilir hani zamanıdır değildir hesabı…
9 ay boyunca çok kez balık yedim ve çok seviyorum bide bebeğe çok faydası var
Balık yenmez mi canım afiyetle ye bebeğe şifa kg olsun sana da bal şeker olsun
Canlarım benim çok teşekkür ederim
Malesef ben yaz oldu için balık sevmem son baharda yemeyi tercih ederim
Dokunmakla alakalı deyil bence kokusu yazın bı daha ağır oluyor ve yağlı bir yemek oldu için tercih etmem
Hamileyken vallahi hiç fark etmiyor
sadece gebeliğin başında 3 defa tüketim onun dışında hiç aklıma bile gelmedi
Benim mide rahatsızlığım başlamış ve göğüs kemiğim sanki gobeğime batıyor gibi bir acı hisediyorum bu neyden oluyor
Gebelik öncesinde balığı tutmayı da yemesini de çok severdim ama gebeliğimde tiksindim balıktan yiyemedim bebek için balık çok önemli beyin gelişimi için bende Omega içerikli balıktan alması gereken vitaminilerin bulunduğu vitamin almaya başladım. Balıktan alması gereken protein ve vitamini mutlaka bir şekilde alın
Bebek bütün organları sıkıştırmasindan dolayı oluyor mide problemleri de fazla baharatlı tüketmeyin
Allah razı olsun canım bişey daha soracam geceleyin ayak altım ısınıyor nedeni ne
Bide iki gündür sağ kafesimde kalp sızıntısı gibi ağrı var
Benimde canım son zamanlarda balık istiyor çok fazla balık tüketen biri değilimdir ama bebek için iyi olur diye düşünüyorum bu mevsimde hangi balıklar tüketilir bilginiz var mı
Hepimiz den canım hormonal değişiklikler, vücut ağırlığının artması ve dolaşım sorunları nedeniyle ortaya çıkabilir.
Yediğin balıklar taze olmicak. Balık mevsimi biteli aylar oldu. Yediklerinden depolardan gelen dondurulmuş balık olacak. Güvendiğin yerden aldığın sürece sorun yok afiyet olsun. Ama bence alabalık alsan her zaman tazesini bulursun hem, süper olur