Balgam söktüren tarif

Merhaba bildiğiniz burun tıkanlikliği ve balgamı hizli söktüren bi formül var mi​:face_holding_back_tears:

2 Beğeni

1 kaşık tereyağı kızdırıp içine 1 kaşık pekmez koyarlar bizde hızlı keser

Sütten uzak dur balgam yapıyor

Zeytinyagi pekmez limon isitip ictim 2 gunde yok oldu sekerim yok

Bende hastayım gece ayrıca tıkanıklıgın varsa yarım kesilen soğana saplanmış karanfil epey etki ediyor. Sıcak su buharında nefes almak odayı nemli tutmak en kolayı kalorifer üstüne havlu ıslayıp koymak biraz olsun rahatlatıyor

1 Beğeni

Dediklerinde çok güzel ama kalorifer üstüne havlu yada çamaşır koymak ciğerlere ve nefese iyi gelmiyor banada alerji doktoru söyledi evin içinde çamaşır bile kurutma dedi onun yerine bilirsiniz petek suluklarını yada kasenin içine su koyup peteğe koyabilirsin

Aaaa gerçekten mi bende sütü çok içiyordum

1 Beğeni

Soğana saplanmiş karanfil nasıl yiyecek miyim

Maalesef bende yaşayınca öğrendim sütün balgam yaptığını

Çok teşekkür ederim bilgi için :white_heart:

1 Beğeni

Hayır yenilmiyor odaya uyurken başucunuza koyabilirsiniz

Tamammyapcam çok teşekkür ederim :pray:t2:

1 Beğeni

14 haftalık 4 günlüğüm boğazım da geçmeyen bir balgam var ne yapsam atabilirim artık çok rahatsızlık veriyor yutkunamiyorim uyuyamıyorum bilgisi olan yada yaşan varsa lütfen yardımcı olurmu Allah rızası için

Merhaba sabah ac karna bi tane küp şeker ağzınıza atın

Bende de geniz akıntısı var 4 aydır ne yaptıysam geçmedi midemi bulandırıyo artık hormonlardan dolayı bazı gebeliklerde oluyomuş doğumdan sonra geçiyomuş :pleading_face:

Uyurken yastığını yüksek tut ve ağzından nefes al benim ozaman duruyo akıntısı tabi ayağı kalkınca tekrar başlıyo

Bilmiyorum artık gerçekten çok zor uykusuz kalıyorum uyamiyorum ne yaptiysam geçmiyor balgam da. Dolayi yutkunamiyorim konusamuyrim üstüne agizimda tükürük birikiyor yutkununca midem bulanıyor kusuyorum yani hamileliğin bütün kötü hallerini yaşıyorum artık güzel zamanları varsa o günlere geçmek istiyorum

Bende 14 hafta 4 günlüğüm balgam sürekli bende oluyor doktorlar konuştum dedi gece uyumadan ılık su. Iç ve bir bezi sıcak su ile yika bogazinin üzerine koy geçer inşallah dedi yaptım gerçekten de gecti arada gene oluyor bu tekniği yapıyorim geçiyor

Evet gerçekten mide de bulandırıyor bende çok yaşadım o durumu ama çok şükür iş sekilde yapınca geçti surekli ılık su iç soğuk içme dolap suyu içme hep ılık ve sıcak şeyler iç

Mustela markanın göğüs balsamı var Bi deneyin