Bakarmisiniz

Merhabalar buraya yeni katildim gecenlerde ultrasonda kucuk bi kese oldugunu soylediler hastaneye gittim doktor ne var diyebilirim nede yok varsa cok kucuktur gorunmez dedi tekrar gel dedi gittigim gunden 2 gun sonra kanamam oldu reglimde 16 gun gecikmisti bu kanama ise 3 4 gun surdu normalde reglim 7 gun surer düzenli olarak rengi ne kirmiziydi nede pembemsiydi mide bulantim oluyor ama bi kac saniyelik karnimin alt tarafı cok sizliyor bazen şimdiden teşekkür ederim…

Merhaba anlattığınız yerleşme kanaması bence en kisa zamanda doktorunuza başvurun hayırlı olsun

Bi kac kisiye sormustum onlar yerlesme kanamasinin 1 2 gunden fazla surmedigini soylediler benim kanamam 1 pedi doldurucak sekildeydi bazen damla damla geliyordu bazen su gibi dokuluyordu resmen regl sancisi cok cekerim normalde ama bunda hic regl agrisi cekmedim yakin zamanda hastaneye gidicem teşekkür ederim :cherry_blossom:

Keşke hemen acile gitseydiniz cok sakin davranmıssınız

Maalesef gidemedim gecici olarak koyde oturuyoruz ve kar kis derken hastanede uzakti cuma gunu gidiyorum.

Pedi dolduracak miktardaysa sağlıklı bir gebelik olmayabilir ama inşaAllah düşündüğümüz gibi olmaz doktordan güzel haberler alırsın :palms_up_together:t2:

Çok teşekkür ederim umarım öyle olmaz :pleading_face::cherry_blossom: