Bakar mısınız

Selam kızlar 36 haftalik olduk dün kontrolum vardi doktor bebeğin kilosu normalin çok az üstünde yani haftasina gore öyle dedi bu seni zorlar dedi boyun kısa ve zayıfsın normal doğum sırasında bebek sıkışabilir dedi sezeryan ihtimali verdi daha önce yaşayan oldu mu böyle kiloyla alaksi olduğunu ilk defa duydum yardimci olabilecek var mı

??? Daha önce yaşayan olmadi mi ya

Ayy inanmayın ya lütfen bikere söylenilen kilo net kilo asla değildir o cihaz net olcemez benim bir gün önce 3400 denildi ertesi gün doğuma girdim 2700 gram doğdu doktorum bile söylemişti net rakamlar olmuyor diye hemen herşeye sezaryn damgası vuruyorlar ya inanmayın ferah tutun kalbinizi birde bebek nasıl gelmek isterse o şekilde geliyor zaten

Evet canım ben doğuma gireceğim zaman ebem maşallah boylu poslusun korkma zorlanmazsın Allah’ın izniyle 1.50 1.55 boyda kadınlar bile normal doğurabiliyor demişti ama tabi bunu demesinin nedeni sadece boy değil minyon kadınların genelde yapısal olarak çatıları dar olabiliyormuş tavsiyem çatı muayenesi yaptır sonra normal doğum mu sezeryan mı karar verirsin çatı muayenesinde belli olur muhakkak yaptır