Bakar mısınız?

Klomen ve iğne kullandim bugünde iğnenin 18. Günü bugün normal döngüye göre adet olmam gerekiyordu ya belki olurum da bilmiyorum kramplarim var test yaptım bugün dün ve ondan önceki gün ama çok silik fikrinizi alabilir miyim?? Gebelik var mı

1 Beğeni

Canım hamilesin bu teste göre

Eğer olmasaydi tek çizgi olurdu dimi

Benimde oyleydi 6 gun gecikmem vardi bende tedavi goruyordum ama 6ci gunde dun kan geldi simdide var bilmiyorum nedir inwAllah hayırlısı olur senin icin bende boyle test sonucu

Evet ilk yaptıgın silik sonrakiler gittikçe koyulaşmış kan ver gebelik olmasa tek çizgi olur

Amin inşalah hangi tedaviyi görüyorsunuz?

Evim merkezde değil eşimde sürekli evde olamıyor pazartesi anca kan verebilirim

Aynn ver canım hakkında hayırlısı olsun

1 Beğeni

Teşekkür ederim Allahrazı olsun çok istiyorum iki yıldır bekliyoruz

folukulum patlamiyordu kecen ay patlamisdi agustostdan bu yana adetvgormedim bende test yapdim 3 defe solgun cizgi cikdi ama dun ev isi gordum qahve rengi bir seyler gekdi simdide siyahi qehve gibi tund kan geliyor ama adet gibi kokmuyor bilmiyorum mende :unamused_face:

Ben de böyle öğrendim bir hafta sonra falan tekrar dene mutlaka :nazar_amulet:

1 Beğeni

Doktora gittinmi acile

hayir testde belke yanlisdir ama 3 kere ayri gunlerde yapdim boyle cizgi var domtoruma yazmisdim kan gelmeden demisdi kirmizi olsun cizgi oyle bilmek olur ama bilmiyorum bende kafam cok karisik belkide hic hamile digildim :unamused_face:doktoruma yazdim ama mesaja hala bakmadi bekliyorum

Testleri gün içinde mi yapıyorsunuz. Sabah ilk tuvaletle yapmıştım ben adet günümde baya belirgin çıkmıştı. Sizde öyle değilse eğer öyle deneyebilirsiniz belki farklı olur

Canım ilk gün yaptıgın silik sonraki günler koyulaşmışşş rengii ben çok hafif silikle ögrenmiştim hamileligimi iki çocugumda da seninki kadar belirgin bile degildi bence doktoruna resimleri at kan ver

adet gibi kan var geliyor tum umutlarimi kayp etdim ya yokdu yada cokdan dusmus :pensive_face:

Hakkında hayırlısı canım üzülme doktora görün

Tesekkur ederim​:cherry_blossom: yeni doktor bakiyorum :confused:

Cnm bende bu testlerden yaptım pozitif çıktı ama hamile değildim