Bakar mısınız?

Selam kızlar size bir sorum olacaktı kafam çok dolu en son geçen yil gebe kaldim ama kürtajla sonuçlandı yeni iki aydir tedavi görüyorum doktor klomen verdi dün değil ondan önceki günde kontrole gittim doktor iki yumrutamin olgunlaştıgini her birininde 20 mm olduğunu söyledi ve iğne yazdi ayni saat içinde iğneyi vurlmami söyledi vuruldum bu arada pocus var bende bu şekilde gebelik elde eden var mı gebelik olursa ikiz gebelik mi olur yoksa ikiz gebelik şansı mı var kafami çok kurcaliyor iki gündür acaba gebelik olacak mi olmicak mi cok gerginim korkuyorum da ya olmazsa diye lütfen bişey yazın fikirleriniz benim için çok önemli

Canım Bendede pcos var ve geçen sene doktora gittim banada klomen verdi kullandım ama başarılı bi sonuç alamadım artık ilacı içmedim bıraktım onun üstüne 3 ay düzenli adet gördüm 3. Adetimin üstüne hamile kaldım aslında birazda psikolojik yani çok düşünmemeye çalış ve kafana takma ben artık takmamaya başladım kafam rahatladı rabbime bıraktım ve hamile kaldım sende inşallah hamilelik haberi alırsın :palms_up_together: bu arada ikiz hamilelik olmadı bende onuda sormuşsun söyleyeyim

İğne yazmadı mi sana doktor birde yumurtlama olmuş muydu

Yok canım yazmadı yumurtlamaya da bakılmadı ben devlet hastanesinde gördüm tedaviyi anlattı işte bana adetinle beraber sayıyorsun 11-12. Gün ilişki olucak dedi yumurtlama o zaman oluyor dedi bu şekilde anlattı ben ilacı içerken uyguladım ama bilmiyorum demekki kısmet değilmiş

Özelde olsaydi takip ederlerdi diye düşünüyorum çünkü benimki önce letu diye bi yumurta geliştirici verdiler doktor takip ediyordu sürekli kontrole çağırıyor yumurtam 16 mm oldu iğneyi yazmadi ama bu ay 20 mm olmuşlardi yazdi iğneyi

Dediğim gibi birazda psikolojik ya çok aklına takma kalbini ferah tut yani inşallah hayırlısıyla nasip olur sanada :palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Amin inşallah cnm

Bendede pcos vardı bende yumurta geliştirici ilaç kullandım iki yumurtam gelişti çatlama iynesi vuruldum çok şükür hamile kalmıştım çok şükür dogum yapalım iki ay oldu stresten uzak durun inşallah rabbim sizede nasip eder

1 Beğeni

Allah sana bağışlasın Amin inşallah cnm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ovitrelle yazdı sanırım çatlatma için. Ben de aynı şekilde gebe kaldım ama düşünmeyi bırakmanız lazım stres yapmayın stres çok etkiliyor. İkiz gebelik ihtimali tüp bebekde oluyor döllenme için fazla sperm koyuyorlar. Çatlatma iğnesinde öyle bir durum yok genetikte yoksa ikiz ihtimali çok zor

Annladim teşekkür ediyorum umarım benimde gebelikle sonuçlanır

1 Beğeni

Ben böyle tedaviler görmedim bilmiyorum süreci ama söyleyebileceğim tek şey var bir buçuk sene sürekli beklerken oldu olacak öylemi böyle doktor doktor gezdim hiç bir sorun yoktu en son bıraktım doktorlara gitmeyi nasip dedim olursa olur herşey Allah’tan deyip kendi haline bıraktım aynı şekilde eşim de artık o moda girdi bide başka şeylere kafa yormaya başladı o ay araba falan derken hiç beklenmedik bir şekilde iki hafta önce gebe kaldigimi öğrendim. Bazen gerçekten kafaya takmiyorum destekte kafadan gitmiyor buna inanıyorum ve rabbim vakti saati geldiğinde nasip ediyor bol bol dua ettim kendimi başka şeylerle oyaladim allahta nasip etti inşallah sizede en yakın zamanda nasip eder :palms_up_together:

Allah sana bağışlasın elimde olmadan kafaya takıyorum malesef sürekli biseyler araştırıyorum bakıyorum kaygılaniyorum korkuyorum bi yandan da çok heyecanlıyım umarım benimde sağlıklı bir gebeliğim olur..

İşte bunu yapmayı ne zaman virakirsan vücudun ozaman rahatlicak inan bana bende senin gibiydim arastirirdim bakardım okurdum dojtorlara giderdim kesin bişi var bişi olduda olmuyor diye ama dedim ya ne zaman bıraktım ozaman rabbim nasip etti inşallah sağlıkla kavusurum sanada rabbim nasip eder :palms_up_together:t3:

1 Beğeni

Bende öyle yapmaya çalışıyorum artık amin inslah​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni