Arkadaşlar 29+2 günlük hamileyim ve son üç gündür yürüyemiyorum beş dakkdan fazla ayakta durdum mu direk kasıklarım ve karnıma ağrı giriyor karnım sertleşiyor bildiğiniz karnım sanki düşecek gibi hissediyorum bundan bir hafta önce çok güzel gerek evin içinde gerek dışarda yavaş yavaş yürüyüş yapıyordum ve çok iyi geliyordu ama şuan iki gündür bu sorunum var devlette randevu bulamıyorum bu durumu yaşayan var mı korkulacak bişey var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Dinlenme BK iş güç beklesin senden ve bebeğin den kıymetli degil
Dinlendiğim zaman geçiyor ama ayağa kalktığımda ve daha birkaç adım atmadan aynısı oluyor geçecek gibi de değil ve devlette randevu yok özele de şuanlık maddi durumum yok birkaç gün anca
Aşağıya doğru baskı yapıyor olabilir kafası falan aşağıya dönmüştür belki ondandır bende 24 haftadan döndü ve tam doğana kadarda öyle devam etti baskı vardı evet ama öyle yürüyemiycek kadar çokta ağır değildi sadece bazen çok fazla bastırınca durmak dinlenmek zorunda kalıyodum sık sık idrar durumu bide son haftalarda oturmak bile çok zordu bastırıyodu siz yinede bi gidin kontrol ettirin içiniz rahat olur
Canım niye oldunj bilmiyorum ama randevu hakkında yardımcı olabilirim aile hekimize gidin onlar çok daha kolay randevu bulabiliyorlar![]()
Bugün çok daha kötüydüm haftasonu olduğu için sağlık ocakları kapalı MHRSden baktım randevu bulamadım artık pazartesi günü aile hekimine gideceğim randevu alsın çok teşekkür ederim ![]()
Öncelikle çok teşekkür ederim bencede kafası dönmüş geçen haftalarda aynı baskı midemde oluyodu siz şimdi söyleyince fark ettim iki gündür karnıma aşağıya baskı olduğundan beri midemde bişey yok doktora gideceğim baksın ama hareketlerinde de sorun yok uzandığım gibi hissediyorum
Evet öyle oluyor bide döndükten sonra hareketleri en çok yukarda hissetmeye başlıyo insan hafta geçtikçe kaburgalarına doğru baskı yapıyor başı aşağıda olduğu zaman bende 24 haftada dönmüştü artık öylede devam etti hafta geçtikçe baskı arttı inşAllah bi sorun yoktur bence ondandır kontrolden sonra haber bekliyorum![]()
Bilgileriniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız bütün anneler ![]()
Yaa rica ederim
sizler için burdayım zaten yardımım dokunduysa ne güzel Allah herkesin bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin annelik duygusunu sizlere tattırsın,![]()