Bahçelievler devlet hastanesi

Kızlar bahçelievler devlet hastanesinde doğum yapanlar varmı?

1 Beğeni

Ben yaptim canim

1 hafta hastanede yattim orda ve surekli oraya takipliydim orda sezeryan oldum normal icin cok ugrastik ama acilmam olmadi

Guzelde ilgilendiler cok memnun kaldim

Ben kontrole gidiyorum iki kere falan acillik oldum ama açıkçası davranışlari beni baya etkiledi

Tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısıdan gittiğim halde kadın doğum hanesinde direk kanaman ne kadar süredir var diye soylenmeye başladılar kanamam yok dememe rağmen tuturdular bebeğim sağlıklı onluk bı durum değil dememe rağmen kanama diye tuturdular ve alltan muayne etmek için ısrar ettiler yukarı doktordan yemek yiyemedigim için halsiz düştüğum için serum istediğim de buraya değil kadın doğuma git ben kadın doğum doktoru değilim diyip mide bulantısı ilaç kulan diye göndermeye çalıştı bende ilk kez acile gelmiyorum yine bu şekilde geldiğimde vitamin serumu taktilar dediğimde burda öyle bir serum yok diyip göndermeye çalıştı bende israr ederek verdi ama oda pek bir işe yaramadi çünkü vitamin değil sadece mide bulantısı için olan bı serummus ve tansiyonum ciddi anlamda 8 kadar düşmüştü ve bayilmistim

Ben bahceli evler devlet hastanesi a blok sadi konuga ait olan acil kadin dogumda yaptimmm bilmiyorum hic kotusu denk gelmedi

Doktor olarak hangi doktor du kontrole gittiğiniz

Belli doktorum yoktu valla kime bulursam ona gidiyordum ama dogumum acil olduuu acilde baska doktorlar vardi hep

Anladım canım şans artık doğuma 3 ayım kaldı umarım iyi geçer teşekkür ederim :smiling_face::heart_hands: