Bağırsak genişlemesi

Hanımlar merhaba bebeğin de bağırsak sorunu olan var mı aramızda bana bebeğin bir bağırsağının çok fazla genişlediğini bu durumdan dolayıda diğer bağırsağının gelişmediğini söylediler down sendromlu olabilir diyorlar çok üzülüyorum

Geçmiş olsun. Bunun için kesinlik amaçlı bir test vs yapıldı mı peki ?

Sıvı almak istediler erken doğum riski var diye istemedik ama bugün gittim dahada genişlemiş 10 gün sonra bidaha çağırdı duruma göre belki doğuma alabiliriz dedi :smiling_face_with_tear:

Çok geçmiş olsun​:pray:t4:Kaç haftalıksınız acaba?

Gunun bayagi ilerlemis galiba simdiye aslinda
Gormeleri lazimdi yapilan bazi testlerde.
Yinede kotusunu dusunme.benim oglanda
Uretra sorunu vardi idrar yolu tikaliydi
Dogmadan ameliyat yapilacakti sukur
Iyilesti.
Ama down sendrom degil.
Sen bidaha konus bence.

32+6 çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Oladabilir olmayadabilir diyorlar kafası büyük dediler anüs deliği yok dediler bağırsak çok geniş mide çok geniş dediler down sendromlu olabilir dediler bağırsağın devamı yok dediler anlıycağınız dedilerde dediler :person_in_lotus_position:

Merhabalar canım durumun nasıl şu an doğum yaptın mı inşallah bebeğin sağlıklıdır güzel haberler duymaya o kadar ihtiyacım var ki. Ben de 35 haftalık hamileyim benim de bebeğimin bağırsağında genişleme var makatı kapalı olabilir dedi doktor doğumdan sonra ameliyata alınabilir zorlu bir sürece girdik .

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :bouquet: Makat kapalıysa çok basit risksiz bir operasyon diye biliyorum İnşallah bebeğiniz iyidir

1 Beğeni

Ben hiç bu yazdıklarınızı görmemişim. Bebeğinizin ameliyat günu belli oldu mu

1 Beğeni

Merhaba eve çıktım bugün yarın sabah bebeğim ameliyata girecek Allah sabır versin bilirim ne stresli olduğunu merak ettiğin bişey varsa yardımcı olurum ben seve seve

2 Beğeni

Sağlıkla güzelce geçer ameliyatı. Bebek olduğu için daha çabuk toparlar inşallah. Dua edeceğiz bol bol.

1 Beğeni

Bebeginiz ameliyattan çıktı mı durumu nasıl

Daha girmedi bekliyoruz ameliyathanenin önünde dua edin lütfen :pray:

1 Beğeni

Mrb sonuç ne olmuştu acaba inşallah mesajımi görürsünüz bebeğiniz iyidir inşallah

Mrb sonuç ne oldu acaba

Mrb sizin bebeğiniz nasıl oldu acaba